Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rgeorge

    addikt

    válasz F-ECT$ #10821 üzenetére

    Egy momentum meg tud változtatni egy meccset, igen. Nem ez a kérdés, hanem az, hogy miért. Miért omlott össze a maradék 59 perc 48 másodperce a Denver attól az elrontott snaptől? A Vikings ellen Russell Wilson hasonló snapből is passzolt egy közel td-t. Ott a Denver edzői stábja nagyot hibázott. Ha nem is az első félidőben, de a szünetben mindenképpen fel kellett volna rázni annyira a csapatot, legalább a védelmet, hogy ne úgy kezdjék a második félidőt, ahogy. A liga legjobb támadói 8 pontot hoztak össze az egész meccsen, azt is 35:0 után. Ha egy ilyen momentum a meccs vége felé történik, vagy kritikus helyzetben, döntetlen közeli állásnál, akkor még csak-csak érthető lett volna a dolog, de így nem. A Seattle is kellett persze a nagy vereséghez, nem engedtek ki, csak a legvégén. Pont a Green Bay elleni tavalyi NFC döntő volt az ellenpélda, hiába volt 5 elvesztett labdája a Seattle-nek, nem törtek le egy pillanatra sem. Még az 5 perccel a vége előtt eladott labda után sem.
    Most annyiban teljesen más a Denver, hogy a védelme egész évben kompenzálta a rossz támadójátékot, erre nagy szükségük lesz a Panthers ellen. Ha megússzák az 1. negyedet nagy zakó nélkül, akkor lesz esélyük legalább egy szoros meccsre.

    Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

Új hozzászólás Aktív témák