- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz Rolee87 #50452 üzenetére
Az egy szarul mukodo telefonrendszer lesz szerintem, ami nem tud osszekapcsolni teged, meg az ugyfelszolgalatost (sokszor van olyan, hogy az automata inditja a hivast, amikor felveszed, akkor kapsz magnoszoveget, hogy tartsd, mindjart kapcsoljak a hivot, aztan pedig kerul egy ember moge, es megbeszelitek a megbeszelnivalot). Egy tavkozlesi cegnel ez mondjuk felettebb vicces (de persze siman lehet, hogy outsorce-olva van ez a melo, de ettol meg ugyanugy ciki)
-
MadMancs
veterán
válasz Rolee87 #70157 üzenetére
Akkor lesz átvehető ha kizöldül az is.
Én felhívtam 1401 (telefonos értékesítési csoport) és rákérdeznék. Hétköznap 8 tól vannak.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
HUNgabus
senior tag
válasz Rolee87 #70244 üzenetére
En aztan tenyleg nem vedem oket, de szerintem mindegy hogy boltba vagy telefonon erdeklodsz, ua a szar rendszert nezik ami a jelek szerint csak nem akar javulni.
Mas, fentebb volt aki irta hogy Telenor szar romingba. 3 nap London es tuti volt minden, vegig 4G nalam sima S20, csalad tobbi tagja szifonos, naluk volt 5G is parszor. Sebesseg is megvolt, este szallodaba kenytelen voltam mobilrol nyomni a Netflixet mert a sajat WiFi-je kaki volt es kifagyott.
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Formula-1
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest