- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sayuar
senior tag
csak érdekesség gyanánt:
a román vodafone a mai napon bejelentette, hogy a hálózatukból korlátlanul és ingyenesen lehet hívni a spanyol vodafone és az olasz vodafone számokat.A legkisebb havi díjas előfizetés esetén nem, de már a 10 EUR-os csomaggal is ingyen lehet hívni a két ország vodafone előfizetőit
A feltöltő kártyásoknak a havi 7,44 EUR opció megrendelése esetén válik ingyenessé a román vodafone-osok mellett, a fent említett 2 ország piros hálózatába indított hívások díjazása. -
Sayuar
senior tag
Másik két topikban, de leginkább a hupikékben az áremelés a téma.
Mekkora lenne, ha a voda nosztalgia reklámok címszó alatt EZT leadatná[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
rendeltem egy 0 Ft-os SIM-et (max izé)
Aktiválás után át tudom váltani azonnal net+-ra? Mert jó lenne már az első töltésre bezsebelni a bónusz netet. -
Sayuar
senior tag
Ezzel a 3GB-os ingyen nettel nagyon nagyot nőtt a szememben a VODAFONE !
Épp a napokban beszéltem ismerőssel, hogy most jött el az ideje annak, hogy tudatosan mondom: csak a voda. -
Sayuar
senior tag
2006 előtt pannon, 2006-tól duál sim: pannon és voda, 2013-óta nagyon ritkán használom a telenort (a könyvespolcon van egy ócska telefonban, naponta 1x ránézek, hátha valaki még megcsörgeti), 2 hónapja eldöntöttem, hogy csak voda, illetve a telenoros számom valamikor átviszem a tescomobilehoz (az is voda )
voda 4G: inkább saját, nehogy eltelenorosodjon a minőség
-
Sayuar
senior tag
a fene tudja....
"Az egyszeri 3GB extra adatot a Vodafone valamennyi ügyfele igényelheti, egyes már nem forgalmazott
havi díjas szolgáltatások esetében azonban az ügyfeleknek valamelyik ma is forgalmazott csomagra kell
váltaniuk, amennyiben szeretnék felhasználni ezt a 3GB adatot."kártyásoknál nem kikötés, hogy forgalomban levő legyen a tarifa... vagy mégis?
pár perce még nem lehetett megnézni, hogy kik élhetnek az opcióval, mert nem nyílt le a fül a voda honlapján
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
Vodafone net+
Feltöltöm 3000-el
kapok 500MB bónuszt
beaktiválom a 100MB/heti opciót
Mi a net felhasználás sorrendje? Melyik az első? a bónusz vagy a heti? -
Sayuar
senior tag
válasz bohoc71 #35318 üzenetére
Nálam is eljátszották ezt: 48 óra van az ászfben, letelt, felhívtam őket. Technikai hiba. Jó. Másnap újra hívtam őket: technikai hiba... és ez ment napokon keresztül. Mikor már eltelt 168 óra (az ászfben vállalt 48 óra helyett) meguntam a kifogást. Ismét felhívtam a 1270-et. Közöltem velük, hogy az ászfben meghatározott 48 óra többszörösen letelt. Megint techniai hibát emlegettek. Erre jeleztem, hogy kötbér igénnyel élek. Érdekes módon, 10 perc múlva már a vitamaxos SIM volt az aktív...
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
Hiába telt el +5 nap az ászfben vállalt értékhez képest, mivel kötbért az első napokban nem kértem, és a kötbérigény és a hibaelhárítás között csak 10 perc telt el, így csak akkor fizetnek, ha 24 óra eltelik (a havi díj harmincad részének nyolcszorosát) .
De azóta az ászben vállalt határidő leteltével azonnal kötbért kérek: egyszer már fizettek.[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz Grande Ale #35328 üzenetére
Regisztráld be a számot a voda webes felületén, és akkor meg tudod nézni, higy milyen aktív szolgáltatások vannak a szerződésen.
-
Sayuar
senior tag
válasz hercegno1991 #35394 üzenetére
internet.vodafone.net
-
Sayuar
senior tag
hány ajánlásnak számít, ha egy előfizető 2SIM-el jön át általam a vodához?
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
Köszi.
Szóval lenne 2tnor számom + van egy voda Sim-em, amit 3 hete aktiváltam. Így, hogy már vodás is vagyok, járhat a másik 2 SIM-re a 3-3000, ha egy haveromat jelölök meg ajánlóként?
Illetve voda vitamax esetén van olyan, hogy "rendkívüli felmondás" mint a tescomobile-nál (ászfben nem találtam). -
Sayuar
senior tag
-
Sayuar
senior tag
segítene valaki?
Vodafone ászf-ben nem találom a vitamax tarifaváltás díjait.
Tescomobilenál azt írják, hogy 30 naponta egyszer lehetséges, és az díjmentes. -
Sayuar
senior tag
válasz DeFranco #35611 üzenetére
"A tarifacsomag szerinti lebeszélhető percek, kedvezményes percdíjak valamint a csoporton belüli díjmentes hívások Európa hazai áron opcióval nem használhatóak fel."
Ez csak arra a számra vonatkozik, amelyik külföldön van, azzal nem lehet külföldön igénybe venni a kedvezményeket. Te mivel itthon vagy, így a tarifádnak megfelelő díjon hívod: ha ez nulla Forint, akkor ingyen.
-
Sayuar
senior tag
Igen, benne van az ászfben hogy a SIM csere díjköteles, de nekem pl. tegnap előtt ingyen cserélték a tartalék számomhoz tartozó SIM-et. Csak azt kérdezték, hogy milyen régi. Mondtam 9 éves, más telefonba tenném. Kérdeztem levágják? Mire mosolyogtak egyet és a kezembe nyomtak egy újat.
Mégis miért szerepel az ÁSZFben hogy díjköteles? Azért hogy a hülyegyerekek ne cseréltessék naponta a SIM-et.
Szóval jól vagy így, ahogy van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest