Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor9991

    őstag

    válasz bopeti98 #38489 üzenetére

    Két hete még nem kellett feltölteni semennyivel.
    Lejárt hűségidős go tarifáról váltottam feltöltős perc+ -ra, azóta se töltöttem rá, 90 nap a felhasználási ideje a simnek így.
    Nulla forintot fizettem.Mindenkit próbálnak megtartani, ha mondod nekik, hogy másik szolgáltatóhoz szándékozol átmenni.
    Mielőtt elengedtek, felhívták a központban az ügyfélmegtartó kollégát, vele is kellett beszélnem, illetve azt mondták, hogy mindenkinek kell, aki felmondaná, elvinné, vagy feltöltősre váltaná a havidíjas előfizetését.
    Megkérdezte miért akarok váltani, erre elmondtam neki, hogy miért, majd ajánlott egy olyan tarifát, ami publikus csomagként nem elérhető, csak nála.
    3300 forint havidíj, ebben 297 lebeszélhető perc, bármelyik írányba, perc alapon számlázva, 500MB adatforgalom, amit nem kapcsolnak ki, ha elfogy, hanem lassítják, és mivel én mondtam, hogy a leendő új szolgáltatáshoz nem kell aláírnom hűségszerződést, így ő is úgy ajánlotta ezt a tarifát nekem, hogy határozatlan idejű lenne a szerződés.
    Még az is lehet, ha akartam volna, lehetett volna alkudozni vele.De nem akartam, megköszöntem az ajánlatot, nem fogadtam el.Csak ez után kezdhette az üzletben az ügyfélszolgálatos hölgy a szerződésbontást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák