Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hdn

    csendes tag

    mukibuci (#16847): Mivel a zsebnet opciók még alig 10 naposak, ezért valószínűleg nem volt túlságosan sok precedens a dologra.

    A hobbi és a profi itt nem játszik, mivel azoknál sehol nem volt feltüntetve a megosztás tiltása, így nagy valószínűséggel nem is fektettek rá akkora hangsúlyt. Az egy dolog, hogy szerinted eddig is tiltott volt. Hiszem ha látom.

    Mivel sajnos kötve vagyok a Vodafone-hoz, és arra a havi négy-öt napra amíg a laptopomon vagyok kénytelen a mobilnetemet használni nem fogok egy külön díjcsomagra előfizetni, ezért két lehetőségem maradt.

    1: Ha a tiltás ellenére működik a tethering akkor használom, amíg nem szólnak érte.
    2: Veszek egy websticket (már ha ebben a konstrukcióban működik), bár ugye így a hívásindítás/fogadás a használat időtartama alatt kilőve. Valamit valamiért.

    Egyébként a korlátozás bevezetésére itt a válasz:

    "A fenti kedvezményeken túl a Vodafone egy rendkívül ügyfélbarát konstrukcióval is meglepi vásárlóit: a Matrix 2 vagy annál magasabb havidíjú Matrix okostelefon-tarifát választó új előfizetők további internetes eszközökön is tudják használni a Matrix csomagban foglalt adatmennyiséget. Ezért mindössze annyit kell tenniük, hogy havi 990 forintért igényelnek újabb SIM kártyát – maximum két darabot –, így egyetlen mobiltelefonos előfizetéssel akár három eszközön, például egy okostelefonon, egy USB-modemen és egy táblagépen is használható a Matrix előfizetésben foglalt adatforgalom."

    Összepisilem magamat, annyira ügyfélbarát. Tudom, biztosan jó lesz valakinek, de hogy ezért mást korlátozzanak...

    No, de hogy valami pozitívat is mondjak: a netinfós forgalomfigyelő oldal nagyszerű ötlet, eddig is jól jött volna :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák