Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Agro

    senior tag

    válasz Hmura #14600 üzenetére

    Ha hiszed ha nem rengeteg hátráltató tényező van hálózat építésnél. Az, hogy a T-nek meg a P-nek jobb a lefedettsége annak tudható be hogy több éves előnnyel indúlnak és ország szerte már telepítettek tornyokat a legjobb helyekre.

    Sok esetben az önkormányzatok hátráltatnak vagy a lakosok. Pl nem egy olyan település van ahol a mai napig csak azért nincs voda térerő mert pl a lakosok nem akarnak több randa antennát látni a közelükben.

    Sokszor a másik két szolgáltató előre megvásárolja az önkormányzatoktól egy-egy jobb helyre a kizárólagos jogot bármilyen adotorony telepítésére. Természetesen utána a voda is telepíthetne oda, de a kiélezett verseny miatt hatalmas bérleti díjakat számolna fel a T meg a P is.

    Nem egy olyan hely van ahol régen volt térerő és most nincs mert például oda építettek a közelébe valami hatalmas ipartelepet vagy vasbeton complexumot.

    Elhiheted, hogy a Vodának is az lenne a célja hogy mihamarabb kiépítse a hálózatát a lehető legjobbra, hogy versenyben tudjon maradni. Nem azért nincs ezeken a helyeken térerő mert szarnak rá, hanem mert nem kis összegű beruházásokról van szó és nem kis utat kell megjárni az elképzeléstől a megvalósításig.

    Nem feltétlenül a szolgáltató a hibás pl azért se mert budapest-miskolc közt nincs normális lefedettség. Eléggé frekventált környékről van szó. Ezzel a Voda is teljesen tisztában van. Mint ahogy korábbi bejegyzésekből kiderült nem egy ember hagyta ott a vodát amiért ott rossz a térerő. És ők még csak itteni forumozok voltak nem beszélve azokról akik ide nem írnak.

    És ezt nem azért írom mert nagyon védeni szeretném a vodát...én is elégedetlen vagyok ezzel a helyzettel, de el kell fogadni a tényt, hogy nem minden esetben a szolgáltató a hibás azért mert neked valami nem megfelelő.

Új hozzászólás Aktív témák