Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz peti_s #94343 üzenetére
Sziasztok!
Egy ismerősöm vett egy Alcatel Linkkey IK41VE1 USB Sticket előfizetéses internettel a Yettelnél.
A kérdésem az lenne, hogy külföldön milyen beállítás kell hozzá, hogy működjön? Az APN beállításokat átnéztem, az rendben van.
Otthon hibátlanul működik, Ausztriában viszont nem. Az automatikus csatlakozást a beállításoknál roaming esetére is bekapcsoltam.
Köszönöm,
üdv. peti_s
-
gps76
őstag
Sziasztok! A kertembe nem messze szeretnék valami "normális" internetet. A cellmapper alapján derítettem ki melyik toronyhoz(kb. 5 km-re van) csatlakozik a telefonom, raktam fel egy B28-as erősítőt, most az eddigi 130 db helyett 95 körülre növelte a jelet, ami már teljesen használható. Szeretnék egy fix routert valamilyen szolgáltatással együtt, amire kamerákat is köthetek,melyik asztali tipust érdemes venni tapasztalat alapján? Nézegettem a yettel honlapján az otthonnet lite-ot 500 GB-val, de van jópár router amit 1 év hűséggel ingyen megkapok.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
B28-as erősítőt te nem tehetsz fel, az törvényellenes. Amúgy pedig ha a sz@rt erősíted, attól még az sz@r marad, tehát ha javult a minőség, akkor az erősítőd környékén jobb lehet a minőség, mint ahol előtte tesztelted.
5 km távolságra B28 onlyra biztosan nem terveznék a yeti oldalán lévő 4G routerekkel. Talán egy minimum LTE Cat6-os Mikrotik LTE6 kittel próbálkoznék, ha nagyon nincs más. -
aprokaroka87
nagyúr
Most kaptam egy ilyen sms-t.
Én nem töröltem a Yettel tv fiókom.Kedves Ügyfelünk! Yettel TV felhasznàlòi fiòkodat töröltük. Amennyiben ùjra hasznàlni szeretnéd a szolgàltatàst, az bàrmikor ùjra rendelhetö. Üdvözlettel: Yettel.
Elvileg a Yettel tv fiók az az amikor telefonszámmal vagy e-mail címmel és jelszóval lépek be.
-
szaboi6512
őstag
válasz aprokaroka87 #94613 üzenetére
Telefonszám van nekem a Yettel TV-hez.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz szaboi6512 #94614 üzenetére
Nekem is.
most kaptam ezt.
Kedves Ügyfelünk! Tàjékoztatunk, hogy HBO MAX szolgàltatàsodat töröltük. Üdvözlettel: Yettel
Elvileg senki nem fér hozzá a yettel online fiokomhoz, szóval sanszos hogy a központban csinálnak valamit.
[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
válasz aprokaroka87 #94613 üzenetére
Remélem nem arról lesz szó hogy a régi előfizetéseket törlik az új bevezetése előtt....
Az nagyon durva lenne....
MY TV Maxom van. MY TV-m meg mióta megjelent a szolgáltatás...ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz szaboi6512 #94616 üzenetére
Nem tudom erről lehet Viktor0610 többet tud már.
Bár elvileg februárban jön az új yettel tv, nem tudom hogy mitől lesz új, de azt nem hiszem hogy párhuzamosan futna a két rendszer, csak az kérdés hogy miért így akarják megoldani. -
tomp
félisten
válasz aprokaroka87 #94617 üzenetére
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz aprokaroka87 #94617 üzenetére
Neked ennek inkább ahhoz lehet köze hogy variáltál a yettel tv-vel nemrég...
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz aprokaroka87 #94620 üzenetére
Valami félre mehetett, mert nem mentek simán a dolgok akkor sem.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz aprokaroka87 #94622 üzenetére
Nem az ismerősöd tevékenykedik benne akinek nemrég oda adtad a Yettel fiókod?
-
tomp
félisten
válasz aprokaroka87 #94624 üzenetére
Nekem 28-án van új ciklus.
De szerintem ez a TV hozzáférés menni fog végig. -
tomp
félisten
válasz aprokaroka87 #94627 üzenetére
Ez belsős hozzáférés.
-
nagyúr
Sziasztok!
A Yettel Wallet mennyire megbízható működésű BKK bérlet használatára? A Simple mai produkciója (egész nap gyakorlatilag használhatatlan volt) keresnék alternatív alkalmazást és láttam, hogy a Yettel Wallet-ben is van BKK bérlet vásárlási lehetőség.
Köszönöm a segítséget .
-
tomp
félisten
Mobiljegy appot használom én is amióta elérhető benne a bérlet.
Stabil és gyors. Simple nagyon megbízhatatlan szerver oldalról...
Budapest Go app is problémás. Több dolgot jeleztem már a fejlesztők felé de az értelmi szintjük megállt ott, hogy kapcsoljam be a mobilnetet...(ami folyamatosan be van ugye...)
Yettel Wallet bérletről még nem hallottam panaszt. Ha legalább annyira stabil mint a Mobiljegy app akkor teljesen jó.a "Közlekedési Mobiljegy" alkalmazásról lenne szó?
Igen!
Ne feledd a bérletet nem lehet áthelyezni másik appba![ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
Üdv!
a Yettel Prime csomagban a 250 perc beszélgetés az magyar és EU-s számokra is érvényes belföldön vagy csak magyar mobil irányba?
signed by simpley.
-
4Grider
nagyúr
válasz simpley #94636 üzenetére
"Minden magyarországi, belföldi hálózatból indított külföldre (nemzetközi számra) irányuló hívás külföldre telefonálásnak, nemzetközi hívásnak minősül, akkor is, ha az EU-ba irányul."
-
TeeJay
félisten
Skacok nem tudja valaki esetleg hogyha nagymamámnak nincs mobilnet előfizetése csak Yettel dolgozói flottában van csomagja akkor 4G VoLTE képes eszközt felengedi VoLTE-re híváskor vagy mindenképpen kell mellé mobilnet is csak akkor működik a dolog?
Ahol lakik faluban fent a domb tetején van Telekom Yettel közös torony de 2G hívás nem erről hanem pár km távolból a szomszéd falu széléről megy és földszinten vastag kő alapú háznál ki kell mennie mert nulla térerő van 3G-t ha lenyomják konkrétan csak 4G VoLTE esetén tudna lent normálisan beszélni mert azt a tornyot az ablakból is látja és gyönyörű 5 pálcikás minden.
Már csak keresnem kell olyan buta telefont ami VoLTE képes és 80éves mamám is tudja még nyomkodniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
-
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #94641 üzenetére
Nekem Redmi Note 10 5G telefon van amolyan tartalék készülék gyanánt. Van benne egy yetteles SIM, adatkeret csak nagy ritkán, ha valahova viszem, akkor adok neki egy kis netet, alapból hetekig net nélkül lóg. Gyönyöürűen virít a VoLTE ikon a kihjelzőn és működik is a VoLTE hívás.
[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
félisten
válasz Viktor0610 #94646 üzenetére
Az enyémen pénz sincs konkrétan, de simán ezen mérek mobilnetet is
-
félisten
-
TeeJay
félisten
válasz szabonagyur #94649 üzenetére
Tök jó Persze okostelefon lenne millió, de olcsón kellene VoLTE képességű buta telefon ami meg fene tudja lesz-e neki.
2G nagyon gatya sajnos illetve mi észre sem vettük ezt soha mert amióta van VoLTE mindig azon ment a hívás HD minőségbenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Suzuki topik
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- Linux Mint
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest