Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Armahun

    addikt

    Srácok ma egy picit csalódtam és becsapva érzem magam mondjátok meg légyszi, hogy jogosan e vagy bennem van a hiba.

    Múlt héten felhívták anyut, hogy a régi pannon 50 nevű tarifacsomagja meg fog szűnni, és ha tud fáradjon be egy telenor pontba és válasszon másikat helyette.
    Szombaton amúgy is arra felé jártunk így bementünk egy üzletbe, ahol egy kedves és segítőkész fiatalemberrel megbeszéltük a lehetőségeket.
    Ajánlott is egyet, egy mytariff csomagot 80 perc beszéd 200 mega net két éves szerződéssel 2000 ezer forintért hozzá egy samu s5610 készülék.
    Ez után mondta, hogy jövő héten lesz ment a kolléganője, és ő valószínű tud adni még kedvezményt, hogy 0 forint legyen a készülék.
    Mivel ma úgyis volt dolga abban az utcában megállapodtunk szerdában, hogy anyu akkor bemegy és elintézik, fel is írta az adatokat és félretette a készüléket.

    Hétvégén megnéztem, össze is raktam itthon a csomagot a készülékkel és írta is az oldal, hogy online 0 forint üzletben 1990, mondom magamban biztos ezt a 2 ezret tudják leszámolni. És ha már meg lett beszélve akkor be is megy érte.

    Az üzletből fel is hívott és adta a fiatalembert, aki mondta nekem, hogy négy ezer valamennyiért lehetne tv szolgáltatás is hozzá, erre mondtam, hogy maradjon az a 3200-as csomag amit szombaton megbeszéltünk.

    Jön haza hozza a készüléket és mondja, hogy ki kellett fizetni a készülék árát a 2000-et és ráadásul drágább is lett az előfizetési díj 4200 jó magyar forint.

    Nézem a papírokat és látom, hogy aktiváltak neki extra szolgáltatásként plusz 500 mega netet.
    Próbáltam hívni az üzletet, de sajnos nem vették fel, így felhívtam a 1220-at és rákérdeztem, hogy ezt nem kérnénk szeretném lemondani. Mivel sajna nem tudtam az ehhez kellő kódot a kisasszony nem tudta törölni, de azt mondta hogy lehet és időarányosan fog csak kiszámlázódni, fáradjak be egy üzletbe.

    Visszamentünk a boltba ahol mondom, hogy valami félreértés lehetett mert mi nem szeretnénk plusz 500 netet, mikor a csomagban lévő 200 sem lesz elhasználva.
    Ő sajna azt nem tudja kikapcsolni, mivel a csomag részét képezi.
    Hiába mondtam, hogy egy egy extra szolgáltatás rajta és 1220-on is azt mondták, hogy ki lehet kapcsolni, ő sajnos nem tudja, mivel az is a szerződés részét képezi.

    Az lett a vége, hogy visszaadtuk a készüléket és visszaállították az eredeti állapotot.

    A történethez még hozzá tartozik, hogy anyu mondta szombaton, hogy neki ez a 200 mega net sem kellene, mivel úgy sem fogja tudni használni, erre tanácsolták,hogy egy adatmegosztó kártyával akár egy másik készülékben is fel tudjuk használni, akár én is.

    Most azon töprengek, hogy félreértés volt bent az eladók között vagy köztönk szombaton ezen a kétszáz és hétszáz megán, vagy csak nagyobb havidíjat akartak kreálni, mert olyan is elhangzott ma, hogy csak így ebben a formában él a kedvezményes készülék egyébként több lenne.
    Holott most is meg tudnám rendelni a weboldalról a 80 percet 200 mega nettel és 0 forintos készülékkel mindenféle extra szolgáltatások nélkül .

    Egy picit letört az eset, azért is mert anyu már várta az új készülékét, és egész hazafele majdnem sírt, hogy azért mer már nem fiatal és nem ért annyira ezekhez a dolgokhoz miért akarják őt megvezetni.

    Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

Új hozzászólás Aktív témák