Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz darvinya #18936 üzenetére

    Miert, amikor vonalas telefont, teveelofizetest, szemetszallitast, ebedrendelest stb. "veszel", akkor is csak egy honapot egyben tudnak szamlazni? En ilyen szolgaltatast meg nem lattam. Sot, meg a hasznalati alapu szolgaltatasok (gaz, aram) alaphavidijat is napok szerinti tort ertekben KELL kiszamlazniuk.
    A chips (azon kivul, hogy baromi egeszsegtelen, igy nem veszek) nem hasonlithato, plane ha csak fizetni szeretnel 10 szirmot de elvinni az egeszet. Azert, mert az egyseg felbontasa eseten nem azonos tulajdonsagu darabokat ad (mig a net viszont igen). En a szalamirol beszeltem, amit a huspultban annyit kersz, amennyire szukseged van. Amennyit hasznalsz, annyti fizetsz, hiaba van eredetileg is rudakra porciozva.
    Termeszetesen a Telenor mint latjuk megteheti, hogy csorbitja az elofizetok jogat (merthogy volt naponkenti szamlazas), es azt kinal amit akar, de rossz hasonlatokkal, ervekkel, ne probaljuk megvedeni azt, ami vedhetetlen. Legfeljebb szepen csendben elhuzunk toluk, vannak jobb ajanlatok (a multkor mar a mi flottank is hajszalon mult, hogy maradt, gyanithatoan a kovetkezo artargyalasnal mar inkabb valtas lesz belole).

    wwenigma: Tenyleg, mi van a kulfoldi jogszabalyellenes percdijas kerdesemmel? Valahogy nem kaptam meg az ahhoz szukseges infokat, hogy feljelenthessem oket... megse surgos meggyozodni rola, hogy kinek is van igaza?

Új hozzászólás Aktív témák