Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alba-regia

    aktív tag

    tomp korábban panaszkodott arról, hogy melegszik a modem, és a Telenyomorékoknak is jelezte a hibát. Ezek a vackok másnál is produkáltak ilyen mértékű melegedést. Véleményem szerint nem lenne szabad Magyarországon forgalomba hozni olyan eszközöket, amelyek ilyen mértékben melegednek. Egyrészt a melegedés miatt nem valószínű, hogy kicsi az áramfelvétele, ami a notebookot megterheli, másrészt balesetveszélyes, mert mást is leégethet/leolvaszthat.

    A korlátlan netért meg a szolgáltató a felelős. Személy szerint örülök neki, hogy sokan ki tudták ezeknél a nyomiknál használni ezt a szerencsétlenkedést. Nálam Székesfehérváron sokszor az EDGE is vérzett és szakadozott, ill. a telefonálás is állandóan szétkapcsolt a cellaváltások sikertelensége miatt (leszerelt adótornyok következtében).

    Más: ma már a sokadik (5. vagy 6.) számhordozásomat utasította el a Telenyomor. De nem nyugszom, addig jelentgetem őket (vagy rosszabb esetben peres úton intézem), míg ki nem fizetik a kötbéreket és erre az időszakra a havidíjamat legalább. Az egyszerűsített számhordozással nekem ez a nyűg már egy hónapja tart (adatok stimmelnek, tartozás továbbra sincs).

Új hozzászólás Aktív témák