Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz ToBeY #91582 üzenetére

    Mivel nincs nagyon kürülírva, mit szeretnél, alapban az AT M40X / Yamaha MT5 / AKG 361 / Beyer 240pro vonalat volna érdemes körüljárni. Sokan szokták ajánlani a Shure SRH440-et is, de ott elég sok a panasz az anyagminőségre. Laptop mellé én a megjelölt ársáv felé nem mennék, értelme nincs.
    Ettől függetlenül nyáron szerintem érdemes plüss/textil párnában gondolkodni (pl. valamelyik Beyer, de azokban én nem vagyok otthon), ha alapban nem az van rajta, akkor olyat, amihez lehet rendelni. ILYET pl. rendeltem már 2 párat is (egyik se AT-n van), árától függetlenül jó minőségű. De pl. a Brainwavz párnák nagyon jó memóriapárnával készülnek.

    Nyitottban meg elfogult vagyok a Fidelio X2HR felé. Igazából ott csak az ár a problémás. Black Friday idején szokták leárazni (az elmúlt 2 év novemberben biztos) 95-99€-ra Amazon.fr oldalon (erre csak kb. 10€ posta megy, vám/áfa nem, mert EU-n belüli, ha onnan rendeled). Ennyiért annál jobb választás nincs.

    Többiek is biztos tudnak még ajánlani fejhallgatót. Ne kapkodd el, és ha van rá lehetőség, "hallgatózz". Ha már van valami, aminek tetszik a hangzása, lehet tudunk alternatívát, de ilyen "univerzális, mi a legjobb adott árkategóriában fejhallgató" nincs. (Kivéve az X2HR ;] )

    Eladó X2HR + Meze 99 Neo https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák