Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • impalaman

    aktív tag

    válasz lugosi #56437 üzenetére

    Üdv!

    Nekem van egy Superlux HD330-am, tetszik is, szvsz. elég jó hangja van az árához képest, ütős, de nem vészesen túlzó mélyek, a közép se szorul annyira háttérbe, viszont van egy kis magaskiemelése 7-8 kHz környékén, az már amolyan Superluxos "szokás", de kevésbé bántó mint pl. a HD681B-ben, hozzá se nyúltam EQ-val, még belefér. Mindenféle zenét hallgatok rajta, eddig sehol se volt hiányérzetem. :)

    A HD660 lényegében ugyan az, de a mélyei nekem nem tetszettek annyira mint a HD330 esetében, kevésbé kontrolláltak, meg talán a tere is szűkebb egy kicsit, bár az teljesen zárt, így utóbbi nem csoda.

    A kényelemről annyit tudok mondani, hogy kell kicsit tágítani, mert gyárilag, dobozból kivéve elég nagy a szorítóereje, de pl. az enyém kb. egy hónap után már teljesen jó is lett, éjszakára mindig rátettem pár könyvre, hogy táguljon. Ennyi pénzért még az is belefér.

    A HD330-at egy S.M.S.L SD-793II-vel hajtom, simán megbirkózik vele, de még egy 2012-es Nexus 7-tel is kipróbáltam, az is meg tudta hajtani, igaz, ott már éppenhogy elég volt a max. hangerő, de a helyükön voltak a mélyek is meg minden. 2013-as Moto G már nem hajtja meg kellően, eltűnnek a mélyek. Tehát azt nem mondanám, hogy nagyon nehezen hajtható, de azért kell alá valami normálisan erősített kimenet. :)

    Egyetlen negatívumot tudok mondani róla, az pedig a kábele, nagyon merev, nehéz spirálkábel, ki is cseréltem már a második napon. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák