Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rizso

    addikt

    MM körút letudva, elég kevés olyan fejhallgató volt, amit kiszemeltem előtte magamnak. Se egy olcsóbb Superlux vagy Audio-Technika (8-15eFt-os árkategória), se a sokak által jónak vélt HD2000, semmi olyan, amit meg szerettem volna hallgatni :( Viszont ha már ott voltam, azért kipróbáltam ezt-azt. A korábban említett Sony MDR-10RC-t újból meghallgatva csalódás, valahogy jobbra emlékeztem. JBL J88-at nem tudtam meghallgatni, mert el volt dugva a kábele, és nem szedték elő nekem. Viszont utcára nekem túl nagy lenne, otthoni használatra meg szerintem találnék jobbat is - akár olcsóbban is. Viszont ha már JBL, akkor a Synchrose E40BT bluetooth-os cucc meglepett. Ugyan 100€, viszont szebben szólt 1-2 hasonló árú vezetékes társánál (persze nyilvánvaló, hogy vannak nála sokkal jobbak is olcsóbban, de na, nem olyan rossz). Marshall Majort is kipróbáltam, de nem is volt olyan kényelmes, meg nem is szólt úgy, ahogy én szeretném. Mi volt még...Sol Republic valamelyik on-ear modellje tetszett, de kényelmetlen volt, illetve egy over-ear is, amivel az árán kívül nem lett volna gondom. De ami még nagyobb meglepetés volt: Philips. Múltkor már kipróbáltam a Construct-ot, az továbbra is tetszik. Hasonlít egy kicsit a Marshallra, de annál szerintem szebben szól, viszont ne vagyok benne biztos, hogy hosszabb használat után is kényelmes. Stretch ránézésre gagyinak tűnt, viszont nagyon könnyű, iszonyat kényelmes, és a hangja is rendben volt. Kb. ugyanezt mondanám el az SHL-3300-ról meg az SHL5925-ről is.

    Ezekkel találkoztatok már? Ha igen, hogyan viszonyulnak az itt is ajánlottak? Próba híján talán kicsit jobban el tudnám képzelni, hogy milyenek lehetnek. Volt 1-2 olyan is, ami iszonyat halk volt telefonról meghallgatva - nem tudom laptopról mennyit változna a helyzet (mondjuk nem szeretnék egy ilyenbe belenyúlni). Amin még csodálkoztam, hogy 1-2 gamer fejes is elég tűrhetően muzsikált, simán bevállalnám akár otthoni zenehallgatásra is.

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | Huawei Sound prémium bluetooth hangszóró

Új hozzászólás Aktív témák