Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Peetey91 #14145 üzenetére

    Ez éppen a "senki földje" ársáv, kicsit feljebb menvén nagyobb lenne a szóbajöhető best buy-ok aránya. Mindenesetre 30-35ezer körül például Klipsch Image One (itthon előnytelen árfolyamon számolják); JBL J88 vagy J88i (itthon előnytelen árfolyamon számolják); Ortofon O2...

    (#14152) fraba Konkrétumokat nem említesz, így végképp megfoghatatlan amit írsz, de semmiképpen sem lehet ebben a formában igaz. Idézet két nappal ezelőttről: "...egy fülhallgató óhatatlanul információszegényebb, mint egy fejhallgató, tehát ha fülhallgatóhoz szokott füllel hallgatsz fejhallgatót, akkor a szinte törvényszerű információtöbblet miatt is szinte törvényszerűen eleinte elsősorban a fejhallgató magasait fogod hallani, amíg át nem szoksz." - valószínűleg ez is benne van a csalóka tapasztalatodban, persze az idézett szöveg is leegyszerűsítő, a viszonyok bonyolultabbak, és az ellenkezője is igaz. Feltehetőleg figyelmesebben kellene hallgatóznod, mert ha már valahogy, akkor az írásodhoz képest inkább fordítva működik a két készüléktípus irányultsága a "valódi" mélyek tekintetében - persze nagyon sok függ a konkrét típusoktól, ebben a sejtelmes formában semmit nem lehet a hozzászólásoddal kezdeni.

    (#14153) Mirman Karácsonyig enyhén szólva van még idő, kezdj el olvasgatni, fejhallgatókat hallgatózni a megfelelő üzletekben. Ennyi időráhagyással főleg nem azt kérdezném, hogy mit érdemes venni, hanem hogy mi mindent érdemes-fontos meghallgatni az adott ársávban, aztán ha a fejhallgató vagy a szóbajöhető fejhallgatók köre kiválasztásra került, akkor érdemes mellégondolni hangkártyát. Illetve érdemes lenne elkezdeni zenét hallgatni, mert hip-hop, rap, tuc-tuc (gondolom ezt érted elektronikus alatt és nem Klaus Schultze-t vagy Szakamoto Rjuicsi-t vagy...) műfajokra felesleges 50ezer forintot kidobni, hacsak nem azért, hogy a minőségi eszköz segítségével leszoktasd magad ezen műfajokról.

    (#14154) hm74 Én úgy értelmeztem, hogy a két említett hallgató típus alatt az (agybadugós) fül- és a fejhallgatókat értette.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák