Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    válasz killerjohn #3641 üzenetére

    Az én véleményem még mindig az, ami az elején is volt, mikor kérdezted milyen objektívet vegyél. Nyilván a legjobbat szeretted volna a pénzedért, ezért elvakított az "L" jelzés. Hiába írtuk, hogy beltérre nem jó az F4-es obi, nem hitted el. Most ezt tapasztalod.
    Közel 2 Fé vel többet tudnál fényképezni egy F2,8-as obival, ami 4x kisebb záridőt jelent, mint amit a mostani tud + ugyanúgy lenne bene stabilizátor (merthogy egy EF-S 17-55 ugyanannyiba kerül, mint a 24-105L).
    A vakuval is jobban együtt tudnád működtetni, mert csak deríteni kellene, az F4-es obin meg maga a vaku a fő fény.
    Tehát nyugodtan vehetsz 5DmII-t de ne mondd, hogy nem szóltam: csalódni fogsz benne. Azt a cuccot még pontosabban kell beállítani a fasza végeredmény érdekében.

    Ami meg az AF cuccot illeti, nem tudok nyilatkozni, de nem tudom honnan vetted, hogy baj van az 5DmII fókuszrendszerével. Nyílván nem a világ legjobbja, de azért az a váz egy 500e-600e Ft-os szerkezet. Csak nem raknak bele olyat, ami nem rángatja a cuccot rendesen.

    Még egy gondolat: Cassidey (Andi) F2,8 és az alatti obikat használ főként, és azok jobban működnek az összes váz összes fókuszrendszerével.

    [ Szerkesztve ]

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Új hozzászólás Aktív témák