Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz bl4ze #20007 üzenetére

    A minap kitárgyaltuk, hogy nálunk valami oknál fogva néha többszörös áron adják ugyanazt a terméket a kereskedők, mintha az ebay-ről vagy akár az EU valamelyik webshopjából rendelnénk meg.

    Ide illetve témába vágó az én Lowepro hátizsákom, amit egy Német webshop-ban rendeltem meg, akiknek van Ausztriai üzlete, és onnan szállította házhoz 3 nap alatt a DHL konkrétan 32e Ft körüli áron, plusz kb 2500 Ft szállítási díj (110€ volt, de még tavaly ősszel) míg itthon a legolcsóbb amit találtam 48e Ft körül volt, és az is akciós ár volt.

    Hát vazze azért mert a határ innenső oldalán van, már rögtön 10e forintot rádobunk? Aztán csodálkoznak, ha nincs forgalom. Kérdezem én ilyenkor mindig, mi a francot képzelnek a kereskedők? Nem nézik az árakat? Na és amin meg már csak jókat mosolygok és majd azon is, mikor bezár az a bizonyos e-mag áruház, ami tavaly kezdett el dolgozni elég emberi árakon. Na mostanra meg elgurult a gyógyszerük, megtörtént a beetetés, mert ahogy megnéztem néhány általuk bazi akciósan kínált cikk árát, és rákerestem a hazai üzleteknél, az árukereső szerint legalábbis keményen a legmagasabb árkategóriában van.

Új hozzászólás Aktív témák