Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz majom2 #1573 üzenetére

    "csak az a fránya sony cmos ne lenne benne..." :F
    Mi a baj a Sony CMOS-ával..?
    Hogy témához is szóljak, ugye szóba került a fogás. Nemrég egyik ismerősöm mutatta a D70-es gépét, és ilyen csuklószíj volt rajra, alul állványbemenetre csatlakozik. Egész prímának tűnt, azthiszem be fogok szerezni egyet.
    Jelenleg eladtam a gépem, utód után nézegelődöm. Nézegettem a 450D-t is, topikokat nyálaztam...Hát nem tudom mi van,talán rengetegen gond nélkül használják a gépüket, csak az megy fórumra sírni akinek gondja van ...De ennyi fókuszhibás gépről olvasni... :U
    Érdekes, hogy az 1000D-vel kapcsolatban nem panaszkodnak fókuszhibáról. 40D megint egy furcsa szerzet, ahogy látom nagy számban zárhibásak lesznek idő előtt. Én azt tartanám logikusnak, hogy kiadna a Canon egy közleményt, hogy igen, elk****k, de ettől a gyártási számtól módosított zárral jönnek a gépek a szalagról.
    Semmi bajom a Canonnal, de ahogy Birdie is leírta a blogjában, [link] úgy látja, hogy a Canon kissé félvállról veszi a dolgokat. És Nikon gépet ajánlott valakinek...Miközben állítólag a Canon Hungária-nál dolgozik. :U
    Valahonnét előkapart a Canon az IS előtti kitobikból, és állítólag megint azt csomagolják az 1000D mellé. Persze az IS kitobi képével hirdetik, és reklámozzák.
    El is tudnám képzelni ezt a párost, akcióban, 79.990- ft-ért. Na, de szinte kétszerannyiért már nehezen.

Új hozzászólás Aktív témák