Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timocicu

    aktív tag

    válasz Timocicu #3203 üzenetére

    2007 augusztus elején, már egy önálló bírósági végrehajtótól kapott egy levelet.

    FELHÍVÁS

    Budapesti Közlekedési ZRT. végrehajtást kérőnek, X.Y.adós elleni végrehajtási ügyében a végrehajtható okirat egyidejű kézbesítése mellett felhívom az adóst, hogy 2007. 09. ....-ig esedékes 40.700,-ft tartozását a kézbesítéstől számított 15napon belül rendezze a végrehajtást kérőnél vagy az irodámban félfogadási időben, vagy utalja át az X.Bank által vezetett ... számú letéti számlára.

    Amennyiben az adós a teljesítést a megjelölt határnapnál később eszközli, akkor a tartozás összegének növekedésével kell számolni!

    Figyelmeztetem, hogy amennyiben a felhívásnak a megadott határidőig nem tesz eleget, egyéb végrehajtási cselekményekre (letiltás, foglalás, árverés, stb ) kerül sor!

    A Vht 84§ (5) alapján felhívom, hogy 15 napon belül nyilatkozzon a vagyontárgyait terhelő zálogjogról!

    Felhívom az adóst, hogy 8 napon belül nyilatkozzék munkahelyéről, illetőleg jelölje meg bankszámláit! Figyelmeztetem, hogy a nyilatkozat elmulasztása esetén a VHT. 45/A § alapján rendbírság kiszabására kerül sor!

    2007. aug ...
    X.Y.Z.önálló bírósági végrehajtó

    Ezt a levelet kapta tavaly nyáron, de maga a bírságolás több, mint 5 éve történt, viszont pontos dátumot nem tudunk. Mit tegyenek? Muszáj ezt a pénzt befizetni, vagy már elévült és ne is foglalkozzanak vele? Nem szeretnék, ha foglalásra kerülne ez az összeg. :(

    Járt már így valaki? Vagy van ilyen tapasztalata? Netán van hozzáértő itt?

    Légyszi segítsetek! :R

    [ Szerkesztve ]

    „Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”

Új hozzászólás Aktív témák