Hirdetés
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skot78
tag
Szevasztok!
Bocsi az elhuzodasert csak talaltam egy hibat ebben (ami a gyari 4.2.1-ben is van) a kozelseg erzekelo szenzor kezelesenek a hibaja...Addig is javaslom mindenkinek a 4.1.2-t...ha kell akkor azt ki tudom rakni, illetve cmw-t es SU-t tudok meg kirakni, probalok a 4.2.1-be eletet lehelni...
Skot
-
Skot78
tag
Oke este kirakom, csak gondolom kene hozza egy kis leiras is hozza...
Kell hozza CMW recovery, van ehez a telohoz is, azt is kirakom hozza meg a leirast is, csak estig legyetek
turelemmel pls, mert ma afk vagyok estig...A telorol annyit, hogy a fenykepek csak stock cam app-al homalyosak (auto fokusz para), ha mas kamera appot hasznalsz es infinity fokuszt (pl LgCam) akkor szep kepeket csinal.
Sose fagyott meg le, viszont eros! (Benchmark alapjan lehheletnyivel marad el az SIII-tol) jatekok nem lagoztak nekem eddig (F18 carrier landing, SW Pinball), a net gyors...Es pl wifin keresztul siman nezek vele filmeket (MX Player)...
A kepernyo nagy, a kepe szep, full napsutesben mar nehezebben latszik, de jobban mint pl a ZTE Blade...
En tok elegedett vagyok, csak a szoftveres bugok bosszantanak, de csak kicsit:
- a BT 4.2.1 alatt ugy mukodik, hogy BT headsettel csak akkor iranyithatod a zenelejatszast ha a kepernyo be van kapcsolva (legalabb lockscreen)
- a GPS fos, de legalabb azt mar meg tudom fixalni (root jogok kellenek)
- gyro es magnetic szenzor nincs...ez a legbosszantobb...de meg folyik a nyomozas, hogy:a, csak a rom kezeli szarul...pontosabban nem kezeli
b, egyatalan nincs is...el lehet lenni nelkule...de jobb lene ha lenne...- es ugye a kamera para...Mas app-al orvosolhato.
Amugy a GPS-re van meg antenna tweak is, de ahoz full szet kene kapni a telot azt meg en nem merem...De elmeletileg a GPS antenna 1/4 akkora mit amekkora hely van neki hagyva...Allitolag van aki felturbozta alufoliaval (csikra hajtva rakott be oda egy nagy darabot) es meg a szobabol is latott par muholdat...
Az teny hogy az antenna alapbol inkabb gyenge, szabad teren nincs vele para...de fedett helyen instant elvesziti a jelet, illetve melyebb volgy vagy szuk utca is zavara mar.
Aki bator hajtogasson neki antennatAzt is meg tudom mutatni hogy
Osszesegeben: ennyi penzert ajandek kategoria!
Este jon a rom meg a leiras.
Skot
-
pollack
csendes tag
Szia!
A párom tapasztalait írom:
- Még sose fagyott le
- filmet nem nagyon néz, de intenzíven netezik. Így kb egy napot bír folyamatosan bekapcsolt wifi/3G-vel
- a GPS gyakorlatilag nem működik
- a képek jó közepesek, a telefon kijelzőjén jó, monitoron kevésbé
- a hangja a hozzáadott fülessel nem kiemelkedő -
verba
csendes tag
sziasztok!
kérdezném a kedves tulajokat.....
-szokot e kifagyni a készűlék?
-mennyit bir az akkuja filmnézes/internet ?
-most akkor tulajdonképen használhatatlan a gps benne ,ha jól értem?
-nekem a hangchip nagyon jónak tünt mikor probáltam,, valóban jó ??
-milyen a fényképek /videók minősége.? mondjuk egy 10-es skálán?
késöbiekben vennék én is ilyet (ha ismét 70ért adnák) arenában néztem probáltam ez a telefon tökély...de még a concorde 5700 lehet esélyes...... azt még nem tapogatam sajnos...
-
Skot78
tag
Sziasztok!
Talaltam egy 4.2.1-es romot amiben mukszik a BT es a GPS, eleg jonak nez ki...Custom rom, cmw recovery es SU telepitve...
Hatrany, csak CMW-bol telepitheto es ki kell dobalni a kinai szarokat belolle
Ha erdekel vkit szetdobom
Skot
-
Skot78
tag
válasz
pufika1984 #42 üzenetére
A kamera fokusz is?
Mikor is osztod meg?
-
pufika1984
tag
Sziasztok. Nálam ezek tökéletesen müködnek. Rá lehet rakni 4.1.2 rom. Csak ezeket flasheléssel oldhatóak meg. Sajnos. A backupos rom most nálam jó. Csak még ráfér egy kis finomitás. Szerintem.
-
Skot78
tag
válasz
pufika1984 #39 üzenetére
Jol hangzik am!
Melyik hibakat sikerult orvosolni? Mert sajna a 4.2.1-ben van boven...
- BT akadozik
- GPS szarakodik
- a vaku nem mindig mukodik
- a gyorsulasmerot par ora "kemenyebb" jatekkal ki lehet akasztani...aksit is ki kell venni hogy megjavuljon...
- a stock camera app rosszul fokuszal...Persze tudom en, nem fenekig tejfel minden, nem varok nagy csodat...csak jo lenne
Nameg ekkora telonal ha a home screen elfordulna, az sem artana...
AMugy 4.1.2-vel eleg jo, nagyon meg vagyok vele elegedve!
Skot
-
pufika1984
tag
egyenlőre csak backup mod lessz mert teszteléshez könnyebb felrakni. meg nem kell agyon flashelni a telót!
igy könnyebb lessz mindenki számára
üdv:pufika1984@gmail.com -
pollack
csendes tag
válasz
pufika1984 #37 üzenetére
Nagyon várjuk!
Lehetőleg részletes rootolási-telepítési leírással a gyengébbek (pl. Én) kedvéért. -
pufika1984
tag
Sziasztok. Javitott custom rom. 4.2.1. Eddig tökéletes minden. Ha jó minden szerdán megosztom a romot. Üdw:pufika1984@gmail.com
-
pollack
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat. Kb. 4-5 újrakalibrálás után most rendesen működik.
-
ufo13
tag
válasz
pufika1984 #34 üzenetére
Nem lenne szabad villognia. Szerintem vidd vissza, hogy csinálják meg. Azért nem két fillér volt.
Szerencsére nálam és tesómnál minden rendben működik.
Épp az ilyenek miatt nem rendelek Kínából, mert azzal ez esetben most mi lenne, kenhetnéd a hajadra.
Vissza kell vinni, amíg jó nem lesz. -
pollack
csendes tag
Megpróbáltam kalibrálni a szenzort. Arra jutottam, hogy most a képernyő nem sötétül el, hanem villog. Így valamivel használhatóbb a készülék, de szerintem ez sem normális. Vagy ennél a telefonnáll ez így működik? Vagy ez is ROM hiba?
-
pollack
csendes tag
Én is köszönöm az infokat. Ha hazaértem megnézem a képernyő beállításokat.
-
ufo13
tag
válasz
pufika1984 #30 üzenetére
köszönjük, várjuk az infókat a rommal kapcsolatban
-
pufika1984
tag
sziasztok. 4.2-es romnál nagyon nehezen csatlakozik a gps-hez vagy nem is csatlakozik. ez helyzet meg telefon függő. a 4.2-es rommal sok a probléma ami rajta van a telon gyárilag. (A hivásos dolog megoldodott a custom rommal!)
ami jól müködik 4.1.2-es rom.
most tesztelek egy custom romot amin cseréltem kernelt meg egy két dolgot. eddig tökéetesen működik.
még egy pár nap és közzéteszem. CWM recovery meg root tökéletesen működik.pufika1984@gmail.com
-
ufo13
tag
Szia,
első kérdésed csak beállítás kérdése, ezt meg fogom nézni. Nekem már a 4.2.1 szoft van rajta, megnézem, hogy az csinálja-e ezt.
Öcsémé 4.1.2 sztoftos annak kb 4 perc kell amíg műholdat talál, ezt nevezhetjük lassúnak. Az enyémen is ki fogom próbálni és jelentkezem.pufika1984 PH tag ahogy olvasgattam azért keni vágja..
Pufika Neked van valami tipped? -
pollack
csendes tag
Üdv minenkinek!
Egy hete vettünk a páromnak egy ilyen készüléket. Nagyjából rendben működik, de vannak bosszantó dolgok. Például ha hív valakit, a kijelző azonnal elsötétül és alig lehet feléleszteni gombnyomással, nem reagál semmire. Így elég macerás megszakítani a hívást.... Ez másnál is így van?
A GPS gyakorlatilag nem működik, és látom a bejegyzésekből, hogy másnál sem. A bolt (Király u.) szerint ez szoftveres probléma amit hamarosan orvosolnak. Kíváncsian várom.
Hogy jót is írjak: a készülék nagyon gyors, internetezésre, játékra kiváló. Nálunk telefonálásra egy Dominós kártya van benne, internetre pedig egy Digi-s adatkártya. Hibátlanul kezeli a kettőt együtt.
-
ufo13
tag
válasz
pufika1984 #23 üzenetére
Már az enyémen is 4.2.1 van...kicsit másabb, mint a 4.1.2.
-
pufika1984
tag
Értesitjük Önöket, hogy 04.01-től az alábbiak alapján járjanak el a javításra való felvételnél.
Garanciális javításra átvétel feltételei:
- a terméket minden esetben ki kell venni a dobozból, és megvizsgálni, hogy van e rajta külső sérülés – ez lehet repedés, törés, deformálódás, ütődés, csatlakozó kiszakadása – nem garanciális hiba, fizetős javítás,
- a terméket a töltő segítségével be kell kapcsolni és megnézni a kijelzőjét, hogy nincs e összefolyva a kristály – ez fizikai sérülés, bár nincs betörve a kijelző, mégis erős, nem rendeltetésszerű használat következménye - nem garanciális hiba, fizetős javítás,
- meg kell vizsgálni a csatlakozókat, hogy nem mozognak e – ez szintén fizikai sérülés, hiszen a kábel erős rángatása a kábel, a csatlakozó szakadását eredményezheti - nem garanciális hiba, fizetős javítás,
- „lefagy” hibajelenségnél (Android op. rendszer nem tölt be, rootolás) figyelmeztetni kell a vásárlót, hogy a szoftver frissítésért, amennyiben felhasználói hiba miatt szükséges 2000 Ft +Áfa szervizdíjat kell fizetni (A kedves vásárló egyébként saját maga is tudja frissíteni a készüléket, a Myaudio weboldalán megtalálható a frissítés minden típushoz, és telefonon, e-mailben is segít a MyHelp) ( Csak éppen 5+hoz nincs fent. Meg a többihez is ritka! )
- Garanciális javításra csak minden tartozékával együtt vehető át a készülék, mert az esetleges jóváírás, garanciális csere esetén szükségünk van a termék tartozékaira. Hiányos terméket nem áll módunkban jóváírni, ez számunkra nem róható fel!
- Garanciális javításra a terméket olyan csomagolásban kell elküldeni, amely megakadályozza a termék sérülését út közben (merev falú doboz)
- Amennyiben a terméknek csak a töltő rossz, nem kell az egész készüléket elküldeni, sőt a tartozékot sem, csak a jegyzőkönyvet és a garancia jegy másolatát –akár mailben is, és mi a következő szállításkor küldünk új töltőt. (Önök a rossz tartozékot megsemmisíthetik, így nem merül fel költség a szállítással)
Fenti esetekben tájékoztatni kell a vásárlót, ha felmerül a gyanú, hogy a meghibásodás a nem rendeltetésszerű használatból ered. Az ilyen termékeket "feltételesen" vegyék át, megkímélve minket is a rengeteg felesleges munkától, költségtől, és problémától.
2013/3/23 Csaba PuFa <pufika1984@gmail.com> -
Skot78
tag
válasz
pufika1984 #21 üzenetére
Pufika! Nezz privit pls!
-
pufika1984
tag
válasz
pufika1984 #20 üzenetére
Custom rom rom nincs. De az igazi klone i200-es. Éb nodositottam a romot. 4.2.1-el is müködik a gps is. Még tesztelem egy pár napig.
-
pufika1984
tag
4.2.1 gps nem megy. Beta versio a rom
-
Skot78
tag
A kamera meg homalyos...szoftveres autofokusz problema...lgcamera apk es infinity fokuszbeallitas....es tueles lesz!
-
Skot78
tag
Hat igazabol a gyro csak komolyabb vagy igenyesebb cuccokban szokott lenni, de a magneses szenzor hianya kicsit bosszanto, nem vegzetes, de idegesito...
Szetnyomkodtam az enyemet, egyet sajnos vissza is kellett vinnem (brick) es a kovetkezokre jutottam:
- root, CMW recovery mode megvan
- rom flashelese megvan de meg keves a rom, es kinai kutyuknel, folleg hogy ilyen sokfele van, nem is biztos hogy lesz marha sok...sajat rom keszitese?!?!?!
- a 4.2.1 meg nem jo a kutyun...Kekfog, GPS szarul vagy nem mukszik....4.1.2-n ez mind jo!
- A magneses szenzortol eltekintve amugy elegedett vagyok vele...gyors sokaig birja, szep a kepe, stb...Ar ertekben verhetetlen!
Bar most jonnek a full hd ugyanilyen chipes keszulekek...lehet meg kellett volna varni...
- elonye a magyar szervizhalozat...folleg mert tudnak cserelni ha gond van...Amugy a kinai gyarto az eletere eskuszik hogy van benne magneses meg gyro szenzor, de az igazsag csak akkor derulne ki ha egyet szetnyitnank es megneznenk a chipeket...de az enyemet nem fogom
-
akva
tag
Az Elixir 2 programmal meg lehet nézni, milyen szenzorok elérhetőek a telefonban. Nos, a 13-ból körülbelül hármat lát ezen a telefonon... a többire azt mondja, "nem elérhető" (pl.: forgatás vektor szenzor, giroszkóp, mágneses mező érzékelő, stb.)
-
akva
tag
válasz
xperiasigi #11 üzenetére
Náluk tudod gariztatni, igen.
Az Android magyar nyelvre van beállítva. Jár hozzá két füzetke is, ebből az egyik magyar, a másik angol. Inkább általános android manuálok ezek, nem annyira a telefonhoz kötődnek.
A méretéről: szokni kell, néha már nem kényelmes ez a méret. Néha igényli a kétkezes használatot, de nem feltétlenül, folyamatosan. Előnye viszont, hogy amennyiben kényelmesen használhatjuk, tablet-szerű élményt ad. Ötvözi a két világ előnyeit, de nyilván nem lehet mindenkinek elfogadható egy ilyen palacsintasütő méret.
Én eddig főként tabletet használtam, telefont csak nagyon ritkán, úgyhogy számomra nem "túl nagy" ez a "hibrid".
-
akva
tag
válasz
xperiasigi #9 üzenetére
70k, a MyAudio Arénában, Király utca.
-
xperiasigi
őstag
sziasztok
menyiért vettétek
és hol? -
Skot78
tag
A rohadek, remelem a rom szar es nem a hardver...bar mindenkinel szar, en a romra gyanakodom
-
akva
tag
Nem, én pár nappal előtted vettem.
Remekül elvagyok vele, talán egyetlen dolog volt eddig, ami nem tetszett: lehetne nagyobb fényereje, tűző napon erősen kamillázni kell, hogy lássak is valamit.
Adtak hozzá ilyen jegyzetfüzet-szerű tokot, és "gyárilag" rá van rakva egy fólia, ami elég könnyen karcolódik (persze ez levehető).
Úgy látom, akksi nagyon jól bírja: egy napot akkor is kibír, ha erősen használom; egyébként szerintem elketyeg majd két napig is. Ja, és kettőt adtak hozzá.
GPS: valamit az opciók között állítgattam, így sokkal gyorsabban talált jelet. De nem teszteltem még le igazán (pl.: menet közben).
-
Skot78
tag
Ahogy nezem ez egy HDC Galaxy Player N7300 EX
E szerint lehet vadaszni!
Skot
-
Skot78
tag
Beallok en is a sorba,megvettem en is
SZep jo es tetszik...4.2.1 ketyeg rajta...
Kene hozzaerto a soraink koze, hogy segitsen, mert egy ket hibat azert mar sajnos eszrevettem...
de annyira jo egyebkent hogy AKKOR SE VISZEM VISSZA!Szerintem rom gondok lehetnek...
1, A GPS szarakodik ezt mas kinai teloknal is olvastam es lattam, hogy ilyen olyan trukkokkel rendbe lehet azt vagni
2, meg nem sikerult rootolnom
3, a magnetic es gyro sensorok nem mukodnek (vagy nincsennek) ezert is probalok rootolni a custom romert hogy ez kideruljon...van e vagy nincs...Mert mondjuk az mar megint nem mindegy...Azert iranytuhoz az kene (legalabb a magnetic, igy a navigacio...haaat...)4, a Support...hat nem az...
Segitsetek pls rootolni!
-
ufo13
tag
Sziasztok,
ma vettem egy most forgalomba került telefont.
Paraméterek:
- 4 x 1,2 GHz
- 8 GB memória
- 1 GB System memory
- 5,7 Multitouch HD 1280x720
- MTK 6589
- 12 MpxEzek szerint első vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Metal Gear Solid Delta: Snake Eater teszt
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest