Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dunc

    nagyúr

    HP RENEW PROGRAM

    MINŐSÉGI HP TERMÉKEK CSÖKKENTETT ÁRAKON...

    Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani a Hewlett Packard Company "HP Renew Program" keretében forgalmazott, csökkentett árú számítástechnikai eszközeit. A legújabb technológiát kínáljuk most Önnek elképesztő árakon, hiszen ezen termékek egy része teljesen új, míg más része használt, de pár hónaposnál nem idősebb termék. Továbbá arra is szeretnénk felhívni figyelmét, hogy az akcióban résztvevő termékek csak rendkívül limitált darabszámban és kizárólag a készlet erejéig állnak rendelkezésre (tehát sajnos nem áll módunkban egyik típusból sem utánrendelni, vagy nagyobb mennyiséget szállítani e program keretében).

    program előnyei:

    eredeti HP minőség és megbízhatóság
    rendkívül széles termék skála
    az elérhető legújabb technológia
    teljes HP garancia, támogatás és opciók (nem minden esetben, lásd lent)
    teljesen új, vagy maximum pár hónapos termékek
    kiválló ár/érték arány
    új termékekkel megegyező minőség
    rendkívül kedvező árak (akár az eredeti ár 50%-a)
    program hátrányai:

    limitált darabszám (általában kis mennyiség)
    nem utánrendelhető
    egyszeri, nem reprodukálható ajánlatok
    különböző lokalizációk (az esetek 99%-ban külföldi (EU) feliratozású billentyűzet,
    mely helyett felár ellenében kérhető gyári, tetszőleges nyelvű, így akár magyar is)
    A HP Renew Programban résztvevő termékeket a HP két nagyobb csoportba sorolta:

    A "HP Renew" besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint általában a Microsoft valamely operációs rendszerének előtelepített verziójával és annak eredeti licenszével. Ezek a termékek általában vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve előfordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek.
    A "HP AsIs" besorolású termékek jogilag használtak, nem rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének előtelepített változatával és annak eredeti licenszével sem. Ezekre a termékekre cégünk (Computer Outlet Kft. - a HP Renew program hivatalos partnere) vállalja a notebook-ok és asztali számítógépek esetén, típustól függűen 1 vagy 2 éves teljes körű garanciát és támogatást. Ezért ezeknél a termékeknél kérdés, illetve esetleges panasz esetén is mindig hozzánk kell fordulni. Ezek a termékek általában vagy beszámításos, vagy visszavásárlásos üzlet miatt váltak a HP Renew program részévé.
    Fontos még tudni: A HP a programban résztvevő összes terméket újraértékesítés előtt minden esetben letesztelt és ha szükségesnek látta, tökéletesen felújított az erre a célra fenntartott üzemében. Mindezek ellenére cégünk minden a programból származó, csökkentett árú terméket a kiskereskedelmi értékesítés előtt egy újabb, végső, szigorú tesztnek vet alá, hogy ezáltal is biztosíthassuk Önnek a megfelelő minőséget. Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a HP Magyarország által még nem forgalmazott termékek (néhány HP Pavilion és COMPAQ Presario típus) világ-garanciája és támogatása hazánkban jelenleg sajnos még nem érvényesíthető.

Új hozzászólás Aktív témák