Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kics

    csendes tag

    Pár napos (nem túlzott) használat után tapasztlataimat osztom meg. A gépet második laptopnak vettem, főleg kirándulásoknál lesz használva. A választási szempontok közt volt, hogy kicsi és könnyű legyen, HDD-je nagy legyen (majd lesz HDD csere), gyors, kevest fogyasztó, ...

    A gép particionálása az én szájízemnek nem felelt meg, így új particionálás és telepítés várt rám. Próbálkoztam a PD-ről való telepítést, de több óra kisérletezgetés és jó pár megfehéredett hajszál után következett a külső CD-s megoldás.

    Telepítés minden gond nélkül (nLite használtam egy wind XP telepítő elkészítéséhez, a drivereket a netről vettem) semmi összeütközés.

    Működés csodálatos, csendes, gyors.

    Gondjaim, hogy a nagy újjaimnak a pár kisebb méretű billentyű nem igazán az igazi, de ez megszokás kérdése, mert ennek ellenére ergonomikus. Ami még furcsa, hogy a PgDn, Home, ... billentyűk hiányoznak, de ez is megszokás kérdése, hogy kell még egy Fn-t nyomni.

    Wlan, BT, Webcam minden megfelelően megy.

    Szerintem nagyon praktikus gép, a napi munkák végzéséhez tökéletes, részemről még szoknom kell, de úgy néz ki, hogy hosszú ideig jó társak leszünk.

Új hozzászólás Aktív témák