Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Imibácsi #3189 üzenetére

    Tisztában vagyok vele, hogy nem netbook :) A probléma, hogy egészen mostanáig érett a gondolat, hogy mi mindenre is tudnám használni, s ezért is nem vágtam bele a megvételbe (no meg ki akartam várni a hibáit és ne a legelső tömeggyártású sorozatból vegyek vmi seftes kofától, hanem boltban, magyar garral, billel, winfossal, ft-ért).

    Na a lényeg: nekem nem a varázs a lényeg, hanem, hogy egy olyan gépem legyen, amit berakok egy mappába és viszem...bármikor...
    Ujjlenyomatolvasó annyira nem gázos, mert ott nem hagyon sehol sem, ismerősöknél, laborban meg olyan emberek vesznek körül, akik csak akkor nyúlnának a géphez, ha én kérem rá őket (szóval megbízható egytől-egyig)

    Szakdogára főleg gyors jegyzetelésre/emlékeztetőkre, aktuális eredmény táblázatba, grafikonra lökésére, illetve speckó laborszoftverek futtatására kellene.
    Ezért is gondolkodom, hogy pr legyen-é, mert az jobban elbírja a linuxot és mac os-t,
    Az előbbi azért, mert több intézeti progi is van, amik csak unix/linux alatt futnak, illetve az utóbbi sem villogásra (mint egyeseknek), hanem mert a műszerek nagy részét mac-rendszerrel szerelték és csak rádugom és mehet a kiértékelés a saját gépemen.

    Viszont teljesítményben nekem a wind is elég, amire kevés, arra a pr210 is tuti képtelen, tehát cserélni nem fogom (a műszerparkot sem fogják, az tuti, mert nem 10 milla volt az fix)
    Amire meg nem elég, az általában nem hipersürgős dolgok, így arra ott az asztali, egyelőre AMD, 2Gb, 6600Gt, 250+80+640 Gb meg 19"

    Pixelkérdés a windeseknek szólt. Egyébként örülök, hogy még nem láttál, én sajna már több gépem is és a legnagyobb problem, hogy az egyik a páromé. Mikor elhozták nem volt rajta (Budapest), mikor Debrecenben beindítottam, ott éktelenkedett majd középen egy beragadt kék subpixel, csak már nem akartunk Pestre visszamászni vele, meg őt nem zavarja, így részemről Ámen.
    Akkuidőm, mint írtam, gondolkodom még.

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák