Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alukard

    senior tag

    válasz exy #2296 üzenetére

    Ritka madár vagy te (most gondolok arra, hogy a vas mellett neked OS is kell)... a régebbiek még ismerik a szabályzatot és ehhez mérten nem vitatjuk a fölhasznált Winfosok eredetét. Mindenkinek a saját belátására van bízva, hogy mit milyen forrásból vesz igénybe, és ezt (a forrást) nem vesézzük itt ki. Nem mintha sok közöd lenne hozzá, hogy más mit használ.

    A mikrofon problémád, meg hogy is mondjam, eléggé nevetséges... beépített nagy érzékenységű mikrofon? a megoldhatatlannal egyenértékű. Ha most nem is a Windet vesszük alapul, hanem 1 kicsit nagyobb táposabb gépet, mondjuk az Amilo A1667G -met ami akkoriban még igencsak negyed millióba fájt nekem olyan hangos, hogy a mikrofonja használhatatlan. A Wind meg a MID kategóriát felülről a Laptop kategóriát alulról súrolja, beleesik az UMPC-k közé is, de azoknak alapvetően más a felépítésük, de egy valamiben mind megegyeznek. Elsősorban személyi, és mobil használatra találták ki őket és nem arra 6 méterről beszélgessünk rajtuk keresztül Skypeon. A BT Headsetes javaslatunkra azt mondtad, hogy már kapsz így is elég sugárzást a WiFitől... javaslom költözz be 1 Faraday kalitkába, ott talán megúszod az EM hullámok 1 részét, de lámpát is kapcsold le és az ablakot is takard le... ha a mobilodnak sincs térereje akkor már alakul a dolog, de a nagyfeszültésgű légvezetékeket és a trafó állomásokat is kerüld el, az erőművekről nem is beszélve.
    Visszatérve a 300 Forintos HAMA mikrofonra, kérdem én, egy külső mikrofon honnan veszi föl a gép belső zörejeit? nagyjából sehonnan, ezért is lehet vele ilyeneket megjátszani.

    A Linutoppal amit belinkeltem viszont ilyen célra sokkal jobban jársz, és még olcsóbban is kijössz belőle, bár igaz, hogy nem WinFos van rajta, de Skype van Linuxra is, és még dizájnos keretet is adnak hozzá amivel LCD Monitor hátuljára föl lehet rakni és ezzel szem elől eltüntetni és még csak nem is 40W -ot fogyaszt...

    https://blackfyre.ninja

Új hozzászólás Aktív témák