Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz Imibácsi #1931 üzenetére

    Meglehet nem fogalmaztam teljességgel félreérthetetlenre.

    A gyártás-összeszerelés során a termék működőképességének ellenőrzése történhet angol nyelvű teszt image-el (mivel a ferdeszemű betanított minőség ellenőrők valószínűleg nem értenek magyarul, románul, csehül, etc), erre következtetek abból hogy burn in test és hasonló dolgok vannak a boot menüben. Tehát NEM itthon kibontott bemutatódarabról, vagy hasonló gépről van szó, hanem a gyárban a minőség ellenőrzés után rajta maradhatott egy szérián a teszt angol windows xp pro image. Ergo nem használt, bemutatódarab gépet kaptál, hanem a sikeres gyári teszt után kimaradt az a munkafolyamat mikor az europai image felment volna a gépre. A mai rohanó világban ez előfordulhat, pláne jelenleg mikor boldog boldogtalan windet akar.

    Rémlik valami olyasmi is hogy egy szállítmány fekete windet visszarendelt az msi, könnyen lehet, hogy ez a két dolog erősen összefügg. Szvsz ennyi van a dolog mögött, felesleges fogyasztóvédelemhez meg egyébhez folyamodni. Aki termelő cégnél dolgozik annak szerintem nem ismeretlenek az ilyen és ehhez hasonlatos problémák.

    Az én fehéremen rendes öntelepítő xp home volt, szépen fel is ment.

    Összességében a jelenlegi piaci helyzetben én emiatt nem vinném vissza a gépet mert tulképp minimális munkával feltehetem rá a home xp-t. Ha visszaviszem idő, üzemanyag, vagy utazási költség, lehet beveszik a gépet szervizre, elvackolnak vele egy hetet-kettőt, megcsinálják vagy a következő szállítmányból kapsz egy másikat, ami jó lesz, de addig sem windezhetsz, szal összességében a probléma szvsz nem olyan súlyú, hogy én pl kimozduljak miatta.

    Amúgy ami miatt még az első bekezdésben elmondottakat erősíti, az az, hogy hasonló angol xp pro sp3 volt valaki másnak a gépén is.

    De természetesen a döntés balfek-é.

    [ Szerkesztve ]

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák