Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • C.I.M.B.I

    csendes tag

    Tegnap voltam extrém digitálisoknál, és megkérdeztem hogy akkor most pontosan mikor is lesz náluk kapható a wind. Kb 15 méterről egy csávó (akinek szerintem már kajakra erre a kérdésre van beállva a füle) odaböfögte: "Hónapvége..." Lett volna még kérdésem, de ezekre nem válaszoltak. Egyszerűen le sem sz@rtak. Tehát kicsit unszimpatikus volt a hozzáállásuk, pedig haverommal voltam, aki laptoptáskát vett, tehát nem csak úgy random mentem be kérdezgetni tőlük. Bunkók, slusszpassz.
    A másik, hogy szerintem is öngyilkosság a Vista a Windre, bár nekem nagyon bejön a dizájnja. Ezért első dolgom lesz, hogy rátolom a Vista Inspirat skin-t, ez van az asztalimon is, 100% vista kinézet, 0% szenvedés... ;)
    Ja a másik, hoyg már kb 3-adjára olvasom azt, hogy: "Fehéret a buzik vesznek"; "Én férfi vagyok"; "Rohadjon az alma" satöbbi. Elég érdekes belső világa lehet annak, aki egy fehér notebookos férfit buzinak néz... Még egy pink notebookost is inkább tartok bavállalósnak, mint buzinak. De aki nagyonnagy férfi, az vegyen nagyonnagyonfeketét, és akkor talán a lelke rendben lesz... CSak szerintem ez homofóbság... És nekem is a fehér tetszik, buzi mégsem vagyok!!! (szintén csak vélemény volt, istenments az oltás hatástól)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák