Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ruscus

    tag

    válasz g@bo #3724 üzenetére

    sokáig én is azt hittem h szükségem van a rádióra, de az utóbbi időben (h a melóhelyen szimultán több adó is szól, amiből legszívesebben egyiket sem hallgatnám...!) hát rájöttem, ez nekem mégsem kell... :) (régen is igazából szinte csak a tilost hallgattam, meg néha a radio cafe-t, manapság nem tudom ezek hol tartanak... amikor fr.o-ban voltam ott voltak nagyon jó adók meg zenék, de ez a "jelenség" velem nem hiszem h megismétlődik!)
    de ha nem lenne olyan jelentős az árkülönbség, én is FM-eset választanék, csak 3-4ezret nagyon sokallok érte! (még az sem 100% h sony-t veszek..)

    igen, ezt már a cikkből én is megtudtam, h nem fém ,csak egy része :( de azért így is nagyon szép! azt nem is gondoltam én sem, h 2-3 évnél tovább húzná az akksival, én csak arra céloztam az e3 kapcsán, h ha elvileg vmi elemmel megy és jól meg lenne építve, meg a processzora (v. mije) is jól meg lenne csinálva, akkor szerencsés esetben akár 5-10 évig is hibátlanul kéne működnie (sztem) és hát a hsz-ekből ítélve ez az e3 elég neccesen éri meg egészségesen az1-2 éves szülinapját is! (+ ehhez a kezdeti halkságához is nehezen bírnék hozzászokni...)
    de azért még legalább 5-6 esélyes lejátszó van nálam, ami kellemesen v. kellemetlenül is meglephet a hangjával, egyébbel. (mostmár nagyon ki kéne próbálnom őket!)

    1 giga nekem azért kevés, mert nálam nemcsak player, hanem "zenetároló" funkciót is betöltene, szeretném, ha minden kedvenc zeném együtt lenne! (másrészt a gépemen szinte nulla szabad hely van, tehát vhol mindenképp tárolnom kéne őket - és ha most a cd-kre gondolsz, egyenlőre cd-író hiányában ez sem megoldható...)

Új hozzászólás Aktív témák