Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ruscus

    tag

    válasz bwoay #3710 üzenetére

    Köszönöm a leírást a sonyról. Én azért azt hittem eddig, h majdnem olyan jó a hanguk mint iaudio-knak (feltéve h a fapadost nem a szolgáltatásaira értetted, hanem a hangjára), kb.meizuk-kal helyeztem azonos szintre. [OFF](lejátszóknál engem a szolgáltatások nagyon kevéssé érdekelnek, egyedül a tartósság az ami igazán számít a hangján kívül. na jó, azért azt elvárom, h a könyvtáraimat is kezelni tudja, ne pedig idióta módon abc-sorrendbe játssza le a számokat - bár végülis számozással ez is kivédhető, csak sokkal macerásabb... az egyetlen funkció amit igazán értékelek, az a line-in bemenetről való felvétel, de az meg iaudion kívül nem sok lejátszóban van!)

    de lehet, h én hittem rosszul és a sony is csak ugyanolyan multi (majdnem), mint az apple, és inkább a marketing miatt mennek annyira a gépeik, nem annyira a hangjuk miatt (bár én soha sem leszek képes megérteni, mi szépet és jót lehet találni az ipod-okban, de biztos annak is vannak jó tulajdonságai...)

    Lehet adnom kéne mégegy esélyt a többi irivernek és iaudio-nak is, csak nekem azok már annyira drágák (bolti áron, vaterától meg nagyon tartok), h nem vagyok hajlandó még ráadásul azt is elfogadni, h joystick-kal kelljen szenvednem [/OFF]

Új hozzászólás Aktív témák