Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ruscus

    tag

    válasz rumos14 #3386 üzenetére

    Én úgy értettem a nem egyértelműt, h "az árához képest meglepően jó" jelentheti azt is h az alsó kategóriában (vagyis az egyszerhasználatos szar darabokhoz képest, mivel az ára ebbe a kategóriába predesztinálja) a legjobb, v. esetleg már középkategóriás minőség.
    És azért szerintem a 2 közt óriási a különbség. Na mindegy, lehet, h én vagyok ilyen nehéz felfogású, csak a fentinél konkrétabb jellemzésre lett volna szükségem ahhoz, h biztonsággal tudjak dönteni

    a 2 gigás kártyát már megnéztem, (igaz csak néhány helyen) és csak a többszöröséért láttam ,tehát sztem már a kártya önmagában is megéri (egyébként van egy fényképezőm , és abba csak 256-os kártya van)

    erről a letöltésről nemigazán tudok bővebbet mondani, mert ugye azokat a számokat, amiket eddig sikerült (legalábbis nagyon remélem!) a gépre letöltenem még nem tudtam meghallgatni, h mennek-e, mindenesetre rengetegszer próbáltam már régebben internetről zenét letölteni, és kiírta, h nincs hangkártyám,v vmi ilyesmi, és ezokból a mentést sem engedélyezte (nem értem miért).
    azt meg h a húgom hogyan és mit csinál az ő mp3-ával, azt nem tudom (de ő már vhogy rárakta a zenéket a playerére, tehát elvileg működnie kell). de mondom, majd akkor leszek csak ideges, ha ez a megvásárolt playerrel is akadályba ütközik. egyenlőre nem idegesítem magam ezzel

Új hozzászólás Aktív témák