Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    Hehe, kijött a Voodoo Sound kernel driver a Samsung Galaxy S-hez. :))

    Fantasztikus lett. Ha eddig azt mondtam, hogy nagyon jó az SGS hangminősége, akkor ezt most lehet szorozni. A driver a WM8994 DAC+Amp IC vezérlését éri el közvetlenül, és ennek segítségével sikerült tovább növelni a dinamikatartományt, és kihasználhatóvá vált az erősítő maximális teljesítménye. Olyannyira, hogy most már gyönyörű dinamikával képes meghajtani a 600 ohmos K240 Sextett fejhallgatómat is, amin még sok asztali erősítő is elvérzik. A mért zajszint is redukálódott (nem mintha eddig hallottam volna bármi zajt), és a sztereó szeparáció is javult.

    Eddig a magas tartomány kicsit agresszívabb volt, mint ahogy én szeretem, és a dinamika sem volt tökéletes, de most ezek a problémák is megszűntek. Egyszerűen nem tudok belekötni a hangjába.

    A drivert Supercurio írta, de a Wolfson előtt le a kalappal, egy fejlesztőmérnököt biztosított a feladathoz. :R A fejlesztés még folyik, a jövő héten fog kijönni az 5 sávos, programozható, hardveres paraméteres EQ drivere is.

    Az SGS természetesen ismer minden egzotikus formátumot, és tökéletes gapless lejátszásra képes veszteséges és veszteségmentes formátumokból egyaránt.

    Ha a programozható paraméteres EQ drivere is meglesz, ez lesz az egyik (ha nem A) legjobb hordozható lejátszó a piacon.

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák