Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dottore

    addikt

    Kipróbáltam a zajszűrés hatékonyságát (busz). Mikor bekapcsolom az opciót (X1050) a minőség romlik, de még mindig sokkal jobb mintha egy nagyon drága zajcsökkentő nélküli fülhallgatóval hallgatnám ebben a zajban. Furcsa érzés volt. Mintha füldugókkal utaztam volna, ennek ellenére a zenét tökéletesen hallottam. Hamar helyre teszi ezt az anomáliát ember, utána már nem szokatlan. A technológiából adódóan jól boldogult az ismétlődő zajforrással, a hirtelen keletkező hangokkal már nehezebben, ezeket halk de mély puffanással jelzi.

    Amit jónak tartok ebben a megoldásban az a következő. Elég volt a hangerőt egy harmincas skálán a tízes erősséggel használni, amit rendszerint normál körülmények között sem halad meg. Kikapcsolva a zajszűrést viszont kénytelen voltam jóval az egészséges érték fölé vinni, hogy élvezhető legyen a zene.

    Szeretem a zenét, vigyázok a hallásomra és elég veszélyesnek tartom nagy hangerőn hallgatni ezeket a füleseket. Igaz abszolút minőségmániás vagyok, de az említett negatívum felett hajlandó vagyok szemet hunyni ilyen körülmények között.

    Ja, a Sony ezért nem fizetett nekem... még nem. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák