Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #27351 üzenetére
igen-igen, jatszok nehannyal.
eddig nem nagyon volt dolgom az Addon API-val igy nem nagyon van ertekelheto velemenyem.
nemsokara a Nightly Tester Tools-ba fogok begyogyitani egy AddonManager wrappert/proxyt. annak a karbantartasakor lehet, hogy erezni fogom a gyakran valtozo API problemajat.egyebkent eddig szerencsere altalaban sem volt problemam a gyakran valtozo API-kkal.
ugy tunik jol ki tudom valasztani, hogy melyik kiegeszitovel kell foglalkozni.
es ahogy nezem a kiegeszitoim statisztikait, a felhasznalok tobbsege a legujabb stabil vagy annal ujabb kiadasokat hasznalja. a kisebbik resze pedig fokent a 3.6-ost vagy meg korabbi tuzrokat hasznalja.
ja, es eleg lazan fogom fel a kompatibilitast: a legutolso stabil valtozattal teljes erteku legyen, a minVersion-nel pedig legalabb a fobb funkciok mukodjenek. -
< CyberBob >
őstag
Ted fel a Nightly Tester Tools kiegészítőt és nem kel átírni semmit.
-
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #20504 üzenetére
igen, olyan mintha felülírná valami a buherálást.. de a Nightly Tester Tools-t azt csak ma raktam fel délután úgyhogy nem az lesz a hunyó hanem a másik..letiltom mindkettőt és kipróbálom..
sikerült..
az Addon Compatibility Reporter a hunyó..köszi..
-
Steelmanus
addikt
válasz
kranazoli #19393 üzenetére
Sziasztok!
En a Nightly Tester Tools-t hasznalom Force modban, ez az elso amit feltelepitek nem lesz gond egy ideig a kiegeszitok telepitesevel
Van nekem is egy problemam, a YT videoknal nem mutatja az elotoltes pl ha leallitom a lejatszast.
-
natë
nagyúr
válasz
WonderCSabo #18997 üzenetére
..közben meglett, a Nightly Tester tools-szal működnek.
-
Steelmanus
addikt
válasz
zoli62 #18956 üzenetére
Sziasztok!
Most irhatnam hogy 1.hsz. diagnoztika, de erzesem szerint a Flasht is ugy fejlesztik hogy az modernebb bongeszokhoz igazitjak, ez nem allitas allitas csupan az en gondolatom.
Ki kellene probalnod legalabb egy FF 4.0 portable valtozattal esetleg megjavul.
Amugy is kellene mar - szerintem - valtani hiszen a 4-es joval gyorsabb es egy kiegeszitovel Nightly Tester Tools a regebbi kiegeszitoidet is tudod hasznalni ha nagyon ragaszkodsz hozza.
Esetleg adhatnal egy linket ahol nem megy a flash. -
Penge_4
veterán
"Nightly Tester Tools could not be installed because it is not compatible with Nightly 6.1a1"
Van esetleg valami kényelmesebb megoldás, mint az xpi fájlok letöltése, majd a maxVersion átírása? Faszé' kell már mindennek ilyen hülyebiztosnak lenni.
-
Steelmanus
addikt
válasz
robotjatek #17773 üzenetére
Es igen!
Szuper Ezeket a sorokat
extensions.checkCompatibility false
extensions.checkCompatibility.3.6 false
extensions.checkCompatibility.3.6b false
extensions.checkCompatibility.3.6p false
extensions.checkCompatibility.3.6pre false
extensions.checkCompatibility.3.7a false
extensions.checkCompatibility.4.0 false
extensions.checkCompatibility.4.0b false
extensions.checkCompatibility.4.0p false
extensions.checkCompatibility.4.0pre falsea Nightly Tester Tools magatol hozzaadja az about:config-ban de meg igy sem mukodott, ezert manualisan kellett hozza adni a extensions.checkCompatibility.4.2a false-t.
Es igy mar mukodott minden kiveve a Stylish 1.1.1-et mert arra hibat dob amikor megnyitom a Nightly-t. Igy jelenleg letiltottam.
Koszonom megegyszer a segitsegedet.(#17786) laszlohu Hat en azt nem neztem hogy HD csak kiprobaltam, visszamenjek az oldalra keresni alacsonyabb felbontasut keresni?
-
Steelmanus
addikt
válasz
robotjatek #17773 üzenetére
Koszonom a tippet, en a "add_on_compatibility_reporter-0.8.1-fx+tb+sm.xpi" vel probalkoztam
de az nem volt jo, mar le is szedtem Nightly Tester Tools-t.(#17774) hunfatal Nalam ha flasht jatszok le mind a ket mag dolgozik nagyjabol egyforma terheltseggel, lehet ez megteveszt, de ha csak egy magra lenne optimalizalva, akkor azon a magon negyon megnone a terheltseg, nem. Lehet hogy hulyeseget allitok csak amit neztem a Feladatkeeloben es a All_CPU_Meter_V3.5 Gatget-nel arra hagyatkozom.
(#17775) laszlohu Igen ezt mar megbeszeltuk, de azt volna jo tudni, hogy pl 100%-bol hany gepnel fordul elo ez a jelenseg. Itt arra gondolok hogy ha konkretan Intel problema lenne akkor mindenkinel elo kellene fordulnia, na es persze fugg a konfigtol, alap, chipset, stb
es foleg az felhasznalotol, persze azt gondolom hogy aki ilyet eszrevesz az mar csak nem lehet kezdo. -
robotjatek
tag
válasz
Steelmanus #17770 üzenetére
extensions.checkCompatibility false
extensions.checkCompatibility.3.6 false
extensions.checkCompatibility.3.6b false
extensions.checkCompatibility.3.6p false
extensions.checkCompatibility.3.6pre false
extensions.checkCompatibility.3.7a false
extensions.checkCompatibility.4.0 false
extensions.checkCompatibility.4.0b false
extensions.checkCompatibility.4.0p false
extensions.checkCompatibility.4.0pre false
extensions.checkCompatibility.4.2afalseabout:supportban ezek a kompatibilitásra vonatkozó beállítások szerepelnek, és fenn van a Nightly Tester Tools nevű add-on is, amiben kipipáltam a "force addon compatibility" opciót. Nem mondom hogy ebből mindenre szükség van, sőt valószínűleg nem, de nálam így működik.
-
robotjatek
tag
válasz
Steelmanus #16778 üzenetére
Nálam kifogástalanul működik. Legfrissebb Nightly, ezekkel a kiegészítőkkel:
Nightly Tester Tools 3.1
Restartless Restart 4.2
Status-4-Evar 2011.02.20.23
Adblock Plus 1.3.5b.2837 -
Steelmanus
addikt
válasz
Apollyon #12543 üzenetére
Ohh.. igen ezt beneztem, bocsi' viszont eppen most szerettem volna feltenni a WonderCsabo cikkeben szereplo es linkelt Nightly Tester Tools 2.0.3 Add-on-t de a jelenleg 3.7.pre6-ra még nem engedi feltenni, elmentem a keszito weboldalara is ott is csak a 2.0.3 van.
Igy viszont nem tudom hogy mikent lehet feleroszakolni nem kompatibilis add-on-t, lehet elobb fel kellene tenni a pre5-ot feltenni az add-on-t majd frissiteni, lehet mindjart kiprobalom.Szerk: Most latom hogy WonderCsabo valaszolt.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Apollyon #12541 üzenetére
A módszerem sajnos nem jó semmilyen FF3.7 - FF4pre verzióra sem, mert Nightly Tester Tools kieget használ, ami még nem jött ki FF3.7-re. (ami Minefield néven fut). Ez azért van, mert új kiegészítőkezelő van a Minefieldben, ami még nem végleges.
Steelmanus: Nem, nem megy Nálad a GPU gyorsítás, mert az AdBlock pont kilövi. Rakd fel ezt a dev verziót, ezzel már megy. Ezenkívül about:configban is be kell állítani a GPU gyorsítást, nem tudom, te megtetted-e. Itt le van írva. Ezzel a builddel megy.
-
WonderCSabo
félisten
Visszatértem, elnézést hogy nem tudtam a nekem címzett hszekre reagálni.
Nos csodálkozom, hogy a 3.6.4 sokaknak fagyogat, nekem csak 2 hónapja fagyott le utoljára az első tesztverzió.
A 3.7-et nem érdemes használni, semmi értelme. Úgy tűnik a fejlesztők meglepetést akarnak szánni nekünk, és csak mindenből egy prototípust pakoltak bele. Vagy nagyon meg vannak késve, de ebben az esetben kb. 4 hónapot. A mozillazineos fórumok alapján ezt kizárnám.
Szerk.: a kiterjesztések kompatibilitását Nightly Tester Toolsszal lehetne megoldani, de egyelőre nincs az uccsó 3.7-re. És nem is lesz, amíg a végleges addon manager ki nem kerül.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #11836 üzenetére
Persze, hogy jó lesz, esetleg nightly tester toolsal kell felrakni, vagy megvárni a frissítést.
"Opera pedig a browser-ballot bevezetése óta már a százmilliomodik felhasználót is meghódította"
Ez ritka nagy fasság, az Operának vissza fele sült el a ballot, azóta csak csökkent a használtsága...
bigdigit: Mégis milyen sípoló hangot ad ki? Vmi venti, vagy a kis hangszóró?
scope2007: Nem csak a könyvjelzőid, hanem az előzményeid is benne vannak. Valóban nagyon jó kieg, nem is értem, ez a funkció miért nincs benne alapból.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
grabber #10910 üzenetére
Rakd fel a Nightly Tester Toolst, és semmit se kell átírni, később sem. (de átírom én ha kell)
-
egykori
őstag
válasz
WonderCSabo #10505 üzenetére
Természetesen nem én trükközök, hogy gyorsabb legyen, mert nekem is 4 mp belül indul melegen a FF. A trükközést arra értettem, hogy eltávolítottam a Nightly Tester Tools-t, és az általa életre keltett kiegek továbbra is működnek. Na mindegy, állok vissza a 3.6 stabilra. Végülis a 3.7-es alfa jól vizsgázott.
-
WonderCSabo
félisten
Jajj, de jó hogy szóltál köszi!
san: A Nightly Tester Tools. Elírtam a cikkben is.
Sdi: Ez nagyon jó eredmény! A többi böngi hogy teljesít a konfigodon?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #10073 üzenetére
Mutass már egy screenshotot én nem találom, hogy lehet nem addonnal eltüntetni a menüsort.
canniball: Nightly tester toolsal se megy?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #9965 üzenetére
Milyen értékeket kell berakni FasteFoxban? Elég sok van.
silver star: Írd be a címsorba: about:config majd Enter.
Jobbgomb új -> logikai.
Neve legyen extensions.checkCompatibility.3.6 értéke pedig false .
Rakd fel a Nightly Tester Toolst.
Indítsd újra a Firefoxot, amikor rákérdez, hogy a Nigtly Tester vegye-e át a kompatibilitáskezelést, akkor mondd, hogy igen,A kiegészítő ablakban kattints az Override all compatibility gombra.
Rakd fel a Chromint. (Regisztrálsz az addon oldalon, majd bejelentkezel, és ignore version check/ verzióellenőrzés kihagyása a Chromin oldalán, majd rakd fel.
Ha nem megy az addon oldalról, rakd fel innen.
Indítsd újra a FF-ot.
Megint kattintsd a kieg. ablakban az Override all compatibility gombra.Indítsd újra a FF-ot, és mennie kell a Chrominnak.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #9958 üzenetére
Ha az addon oldalon regisztrálsz és bejelentkezel, akkor a nem kompatibilis addonokat is fel tudod telepíteni. Nightly tester tools addonnal használni is. Persze nem biztos, hogy működni fog, de nagy valószínűséggel igen.
-
Vudu3
csendes tag
válasz
Brutforsz #5957 üzenetére
Felraktam a Nightly Tester Tools v2.0.2-t kompatibilitásellenőrzés miatt.
Majd felraktam a MIME Edit v0.600809120100 -át és megerősítettem az mp3 mentést lemezre. Ezután teszteltem az mp3 mentést. Az agyam azonnal elborult mikor a WMP11 vigyorgott rám és ráadásul 2x80W teljes hagerővel, amitől a már épp elaludt családtagok mind felkeltek és valamiért meg akartak ölni. Ekkor mérgemben a MIME Edit-ben likvidáltam az mp3 fájltípust és próba. Az eredmény ugyanaz (csak most ki volt kapcsolva az erősítő).
Iyen nincs!!!....És ekkor rájöttem a megoldásra: volt egy régebben felrakott kiterjesztésem: Mediaplayer Connectivity, ami már a felrakásakor alapból kiosztotta a médianépet és felülbírált minden FF/MIME Edit beállítást.(hogy rohadjon meg)
Úgy hogy ha másnak is ez a gondja, lehet hogy a megoldás is ugyanez lesz.(Stalker-2572)
Most már minden OK.Köszi a segítséget Brutforsz, a támadó és hamisított webhelyekre történő figyelmeztetést én is letiltottam a francba. Sokkal komolyabb védelmeim vannak és azok a háttérben nem is molesztálnak.
-
Nkboy
senior tag
válasz
Winner_hun #4939 üzenetére
Nightly Tester Tools? Ez teszi kompatibilissá azt hiszem.
-
sztyui2
őstag
Hi all! Azt szeretném kérdezni, hogy Firefox 2.0 egy bizonyos frissítés után mindig amikor el akarom indítani, kiírja, hogy trying to load non-local URL. Ezt leokézom és csak ezután indul a firefox. Feltettem a 3.0-t, ott nem jelentkezik, viszont sokkal lassabb(sztem nem bírja a gépem). Viszont a 3.0-ra nem elérhető a kedvenc témám. Próbáltam Nightly Tester Tools-al, de akkor meg ronda, és nem használható. Leszedtem a 3.0-t, felraktam a 2.0-t, ment 1 napig normálisan, aztán megint frissített, és megint jött a rohadt szövegdoboz.Mit lehet ez ellen tenni? 2.0-t szeretnék használni.
mod:mostmár jön 3.0-ban is a szövegdoboz.
-
dokar
addikt
válasz
Winner_hun #3964 üzenetére
Adblock Plus
DownThemAll!
Fasterfox
Firebug
FireGestures
Flagfox
Forecastfox
FoxClocks
Foxmarks Bookmark Synchronizer
Foxytunes
Html Validator
Html Validator (based on CSE HTML Validator)
IE Tab
Nightly Tester Tools
phplangeditor
ShowIP
Snap Links
Undo Closed Tabs Button
View Source Chart -
7
addikt
válasz
Brutforsz #3285 üzenetére
Sok 2.0-ra írt kiterjesztés működik teljesen/majdnem teljesen a 3-as bétán is, csak fel kell hozzá dobni a következő extensiont: Nightly Tester Tools
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest