Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyéb érdekes különbség az 54.0a2 és az 54.0b3 között, hogy előbbiben jelezve van a gpu-process (kilőni is lehet) az about:support oldalon, utóbbiban (ami elvileg újabb) híre-hamva sincs, ha be van kapcsolva... (feladatkezelőben látszik, hogy van)
Azon túltettem magam, hogy csak aláírt addonokat lehet használni, mert csak egyet kellett lecserélnem (menu editor)
Ja és úgy tűnik az is dev verziós különlegesség volt, hogy a folyamatok sorszámát jelzi a füleknél. -
válasz
Predator2
üzenetére
Ha jól vettem ki a blogbejegyzésből, legalább 1 év van még a bevezetésig, ha addigra megoldják az addon fejlesztőkkel közösen, hogy a most használt kiegészítőim ugyanúgy működjenek, akkor hajrá

Csak attól félek, hogy néhány működő, de már nem frissített addon megy a temetőbe (pl. menu editor).
-
törölt tag
válasz
JoePAPES
üzenetére
A jobbklikkes menüben vannak ezek a navigációs gombok, ami valamitől elcsúszott. Ha zavar, állítsd át a témát, vagy tiltsd le valamelyik beépülőt, esetleg valamilyen menüszerkesztő bővítménnyel szedd ki onnan őket (pl. Menu Editor, de vigyázz, mert átb*ós reklámmal fogad, egyébként működik).
-
ceia
őstag
válasz
MrChris
üzenetére
Nézd meg, hogy a telepített programoknál (programok hozzáadása / eltávolítása) van-e valami bing add-on - bár ez inkább bing search bar-nál lehet ott, de hátha..
Scannelj Malwarebytes, HitmanPro, AdAware, AdwCleaner kártevőeltávolítókkal.
De csak a jobb klikkes menüből egyszerűen eltávolítható, van rá egy kiegészítő, a Menu Editor -
válasz
TigerCat
üzenetére
Én is leírnám nekem mik vannak

Adblock Plus
Adblock Plus Pop-up Addon
Add-on Compatibility Reporter
Addon Update Checker
Automatic Save Folder
Download Statusbar
Element Hiding Helper az Adblock Plushoz
Favicon Restorer
FAYT
Firebug
Flagfox
FxIF
Ghostery
Greasemonkey
gTranslate
HTTPS-Everywhere
Lazarus: Form Recovery
Magyar helyesírás-ellenőrző szótár
Menu Editor
Personal Menu
Rainbow
Restart Firefox
Screengrab (fix version)
Search by Image for Google
SearchPreview
Speed Dial
Status-4-Evar
Stylish
Tab Mix Plus
Tab Scope
Thumbnail Zoom Plus
URL Tooltip
WOT
X-notifier -
válasz
gilfoyle
üzenetére
Menu Editor-ral azt már biztos, hogy testre lehet szabni. Az új lapos dolog talán az eddig feltett kiegészítők miatt nem működik, ha vannak, akkor egyesével letiltogatva ki lehet szűrni, de előbb érdemes megnézni, hogy csökkentett módban működik-e az új lap, Súgó --> Újraindítás letiltott kiegészítőkkel.
-
DS39
nagyúr
válasz
zileut
üzenetére
ezzel a Menu Editor-ral próbáld meg.
-
BullZeye
veterán
Ez a 2 nyíl alul és felül, van tippetek mi hozza elő? Random jön elő, esélytelen kiszűrni ... de hátha valakinek csak pár kiegje van és előjön nála is néha ... eddig azt hittem menu editor, de letiltottam, és most is itt van. Semmi haszna nincs, mert nem scrollozza a menüt, szóval nem amiatt jön elő, hogy nem fér ki. Ha előjön akkor akármire kattintok jobb gombot (link, kép, szöveg, kijelölés, háttér) ott megjelenik ez a 2 nyíl.
-
BullZeye
veterán
válasz
xabolcs
üzenetére
Tudni tudja, de eléggé bugos, és idegesítő tud lenni FireFox4-ben Menu Editor.
Nem átalakítja a dolgokat, hanem on-the-fly rendezi, így minden indítás után, mindenféle (kép, link, szöveg, kijelölt szöveg..stb..stb) megjelenik a teljes menu, aztán eltűnnek a dolgok...ez persze egy fél másodperc alatt lezajlik, de azért eléggé rontja az összhatást, én egy ideje le is tiltottam emiatt. -
xabolcs
őstag
válasz
atesss
üzenetére
tobbek kozt a mar sokat hivatkozott menu editorral.
leirasa (... rearrange ...) alapjan tudnia kellene. -
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Adblock Plus 1.2.2
Adblock Plus: Element Hiding Helper 1.0.6
Advanced Address Bar 1.05
Auto Shutdown 3.6.2D
AutoPager 0.6.1.26
BetterSearch 2.2
Blank Your Monitor + Easy Reading 1.9
Brief 1.2.5
Compact Menu 2 4.0
Converter 0.9.3
Copy Link Name 1.3.1.1
Custom Download Manager 2.6.20091103
CuteMenus - Crystal SVG 1.9.3
Dcurrency 0.4.0
Download Panel 2010.05.31
Download status 1.7.2
DownThemAll! 1.1.10
Easy DragToGo 1.1.2.4
Fasterfox Extra 3.1.8
FireGestures 1.5.7
Flash and Video Download 0.1
Flash Game Maximizer 1.3.6
Forecastbar Enhanced 0.9.6
FoxClocks 2.6.18
Gmail Manager 0.6.1.1
Google Redesigned 0.5
Grab and Drag 2.7.6
Greasemonkey 0.8.20100408.6
Image Download 1.0.3
Image Zoom 0.4.4
Inline Translator 0.7
iReader 1.0.4
keyconfig 20080929
Memory Fox 1.4.6
Menu Editor 1.2.6
MR Tech Toolkit 6.0.4
Organize Status Bar 0.6.4
Redirect Remover 2.6.4
Reload 1.0
ReminderFox 1.9.8.3
RightBar 0.5
Rights To Close 1.0.3
Save Complete 1.0.1
Saved Passwords Button 1.1
Screengrab 0.96.3
Simple Timer 1.9
SkipScreen 0.5.7amo
Smart Middle Click 0.5.1.3
SmoothWheel (AMO) 0.45.6.20100202.1
Stylish 1.0.11
Sxipper 2.5.3.26130
Tab Mix Plus 0.3.8.5pre.100925c
Text Link 3.1.2009110201
Update Scanner 3.1.3
Vacuum Places Improved 1.1 -
Brutforsz
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A fő profilom állandóan bekapcsolt kiterjesztései:
Adblock Plus
Adblock Plus: Element Hiding Helper
Back to Close
Compact Menu 2
Default Zoom Level
Download Statusbar
Fasterfox (EladKarako Mod)
Fission
HeaderControl
Linkification
Menu Editor
NoScript
Old Location Bar
Privacy Plus
QuickFox Notes
QuickRestart
RefreshBlocker
Sanitisminau
Snap Links Plus
Stop-or-Reload Button
Tab Utilities
Titlebar TweakerSok sikert a cikkhez!

-
Brutforsz
senior tag
A rövid válasz: Menu Editorral.
A hosszabb pedig az, hogy célszerűbb egy fejlettebb lapkezelővel (pl. Tab Mix Plus, Tab Utilities stb.) beállítanod, hogy az új ablakban megnyílni kívánó hivatkozásokat az eredeti viselkedésük helyett egy új lapon nyissa meg. Az is megoldás lehet, ha ugyanitt benyomod, hogy pl. középső klikkre a linket új lapon nyissa meg, s így nem kell sosem használnod a jobbklikkes időhúzást.
-
canniball
nagyúr
válasz
üzenetére
A jelek szerint...

WonderCSabo!
A router megoldódott.
Menu Editor: többnyire mindegyiket.
Gondoltam megnézem melyik menüre milyen elemeket dob, abból megtudom melyik menüről is van szó, de ez nagyon nem jött be... Pl. szó/szöveg kijelölve-> jobbklatty, a felugró menüt hogy hívják/merre találom? -
WonderCSabo
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Menu Editor: Pontosan melyik menüt akarod módosítani? Nálam szinte az összes jó, és nem ad hozzá pluszt, inkább egy pár menüpont nem látszik.
A routerhez.
silver star: Elég régóta használok FF-ot, és nagyon régóta találkozok rengeteg ember problémájával a topikban. De sajnos ahány ember, annyiszor sok új probléma, így nem mindenre tudok megoldást. Egyébként régóta gondolkozom, hogy átírjam a topik első hszét, de sosincs elég időm és elszántságom hozzáfogni.
-
canniball
nagyúr
Tudna valaki egy kis segítséget nyújtani a Menu Editor használatához? Azt hittem annyiból áll hogy kikeresem az adott menüt és abban módosítom amit akarok, ehhez képest olyan menüpontokat dob amilyenek nekem nincsenek...

-
Sonja
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Persze.
Ezeket:Adblock Plus 1.1.3
Adblock Plus: Element Hiding Helper 1.0.6
Add Bookmark Here 2 3.6.20100310
Cookie Button 0.9.3
Flagfox 4.0.2
Greasemonkey 0.8.20100211.5
Linkification 1.3.8
Menu Editor 1.2.6
MinimizeToTray revived (MinTrayR) 0.5.4
oldbar 1.2
Sage++ (Higmmer's Edition) 2.2.0
Stylish 1.0.8
Tab Mix Plus 0.3.8.2
translator 1.0.5#10765) Sas madár: Használj te is Adblock Plus: Element Hiding Helper-t!
Ctrl+Shift+K, utána egérrel kijelölöd, majd i gomb és a megjelenő ablakban kiválasztod az alsó-t, majd elmented. -
s4hu|SyD^
addikt
Tab Mix Plus - Ennek a legújabbja a kiegészítő hivatalos fórumán van fent
Adblock Plus + hufilter + Element Hiding Helper
EasyList
Paste and GO 2
FasterFox
DownThemAll
Menu Editor
Menu Mod - ehhez egyenlőre ki kell kapcsolni a kompatibilitást
sztakidict - ezt valamiért sehogy nem engedte telepíteni
URL fixer - működik, mint utólag kiderült
DownLoadHelper
FlashBlock - ez a legjobb ilyen flash tiltó, amivel eddig találkoztam
ScreenGrab!
SnapLinks - nem működik, kompatibilitás kikapcsolásával sem, fel se engedi tenni
NoScript - ez elég idegesítő, szóval én személy szerint nem ajánlom
Text Area Resizer & Mover - ezt sem ajánlom, bár meg kell szokni
-
s4hu|SyD^
addikt
Köszi!
Ezeket írtam össze:
Tab Mix Plusz - ezt használtam is, de most felrakom a kompatibiliset, a legújabbat
Adblock Plus + hufilter + Element Hiding Helper
EasyList
Paste and GO 2
FasterFox
DownThemAll
Menu Editor
Menu Mod - megnézem kompatibilitás kikapcsolásával működik-e, sajnos új verzió nincs
sztakidict
URL fixer
DownLoadHelper
FlashBlock
ScreenGrab!
SnapLinks
NoScript
Text Area Resizer & Moverés még van pár amit használok, de azok kompatibilisek és működnek normálisan.
Általában csak böngészésre használom az oldalt, 1-2 flash játékra, videónézésre, torrent oldalak nézésére, képek, fórumok nézésére.
-
Winner_hun
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Húha

Félkövér: megy
Off: nem használom, passz- Adblock Plus
- Adblock Plus Element Hiding Helper
- All-in-One Sidebar
- Auto Copy
- Copy Plain Text
- Download Statusbar
- Fasterfox
- Flashblock
- Hungarian Dictionary
- Keyconfig
- Lincification
- Menu Editor
- NoScript
- Paste and Go 2 - megy, de nem ez a verzió, van más által csinált a 3-as FF-hoz
- Screen Grab!
- Secure Login
- Session Manager
- sztakidict
- Tab Mix Plus - megy, de a legújabb verzió kell, firefox addon oldalán még nincs kint. -
canniball
nagyúr
Van nekem egy számízének megfelelően beállított FF2-őm, a következő kieg.ekkel:
- Adblock Plus
- Adblock Plus Element Hiding Helper
- All-in-One Sidebar
- Auto Copy
- Copy Plain Text
- Download Statusbar
- Fasterfox
- Flashblock
- Hungarian Dictionary
- Keyconfig
- Lincification
- Menu Editor
- NoScript
- Paste and Go 2
- Screen Grab!
- Secure Login
- Session Manager
- sztakidict
- Tab Mix PlusÚj gépre költözés kapcsán kérdés, hogy ha a 3.5-t rakom fel, akkor
1. Tudom-e használni fentieket? (Ha jól emlékszem a kompatibilitási mód kikapcsolása nem minden esetben segít, nem tudom fentiekkel mi a helyzet.)
2. Át tudom-e valahogy hozni a másik gépről a kieg.ket, könyvjelzőket, beállításokat stb. (Tudom hogy van kézi másolás, MozBackup, egyebek, de nem tudom a komplett átvitel működik-e valahogy.) Szóval mindent úgy szeretnék látni mint a másik gépen, csak az új FF lenne alátolva. -
sekli
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
de honnan tudjam, hogy melyik frissült mostanában...?

mod: ha letiltom a menu editort akkor működik jól, milyen másik módszerrel tudnám a File, szerkesztés, súgó... stb menüket eltüntetni...?
-
sekli
addikt
helo,
menu editorral meg pár hónapja megkopaztottam a menüket, többek között a jobbgombos menüt, most meg pár napja valami történt és a jobbgombos menü így néz ki:

ez még hagyján, de ha az üres rész fölé viszem az egeret, akkor feltekeredik, és semmi se látszik belőle... Azóta visszaállítottam a beállításait a menu editornak, de minden maradt így... hogy lehetne megjavítani...?
-
efi99
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sokat. Fontosabbak:
Text Size toolbar
Tab Counter
Sztakidict
Menu Editor
Link Alert
Image Toolbar
IE View
Grab n Drag
Fullerscreen
Forecastfox
Flagrfox
Download statusbar
DOM Inspector
Config Mania
Bookmark Backup -
Sil
senior tag
Az első felére: Menu Editor kiterjesztés (meglepő módon) [link]
A másik felén még gondolkodom majd, ha hazaérek, mert először arra kéne rájönnöm, mit is akarsz elérni (és ez most nem megy
). Mit értesz ''Google keresésben szereplő szavak kiemelése'' alatt? Kicsit részletezd, légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ctrl+Shift+K, utána egérrel kijelölöd, majd i gomb és a megjelenő ablakban kiválasztod az alsó-t, majd elmented.

KAMI911