Hirdetés

Aktív témák

  • lenpet

    csendes tag

    sziasztok!

    a 2.2-re való frissítés után én is beleszaladtam a google maps-es bugba: minden remekül működik, de amint elindítom a maps-et rommá fagy a rendszer és vagy force close vagy kikapcsolás a vége.

    próbáltam utánaolvasni a dolognak, és járható útnak tűnt a rootolás (SuperOneClick) és setvsel használata min_free_kbytes=4096 opcióval. máshoz nem nyúltam.

    rögtön ezután próbálgattam is a maps-et, tökéletesen a futott, a telefon is gyorsabb volt mint valaha. péntek este még letöltöttem néhány live wallpapert a marketről, de aztán végül nem is használtam őket, unistallálva lett mind.

    ma azt vettem észre, hogy a teló nagyon melegszik, zabálja az akksit, elixir szerint végig 800 MHz-en fut, és a telefon mégis iszonyatosan lassan reagál mindenre. leszedtem a setvselt, hátha az okozott galibát, de sajnos nem segített. viszont ha benyomom a telót airplane mode-ba, akkor hibátlanul működik :-/

    hiába tiltom az adatforgalmat APNDroiddal, ha hálózaton van a telefon akkor e fenti tünetek jelentkeznek és nem lehet használni. az éppen aktuális appok jó esetben force close-zal meghalnak, de gyakoribb hogy megfagy a teló úgy ahogy van.

    mi lehet szerintetek a baj? mit csináljak? merre induljak?

    előre is :R

Aktív témák