Hirdetés

Aktív témák

  • evitiguF

    senior tag

    Tegnap visszatettem a CM10-et (CM10-20120924-NIGHTLY-mb525) hogy megvehessem a Nova Launchert. Viszont elég jól működött, így egy rövid ideig megint marad, ha csak elő nem jön valami nagy hibája.
    Akadt pár kérdésem:

    - Alapból van a Trebuchet Launcher, én meg ugye feltettem rá a Nova-t. Ilyenkor szabad/lehet/kell bántani a Trebuchet-et? Vagy ha beállítom, hogy a Nova legyen az alapértelmezett, akkor a Trebuchet az csak a helyet foglalja, a rendelkezésre álló erőforrást nem?
    Nem vagyok otthon ilyen Launcher témában, kell egyáltalán nekem a Nova? Gyorsabb, kevesebb erőforrás igénye van, mint a Trebuchetnek?

    - Amin meglepődtem, az az volt, hogy amint beállítottam a wifit, a telefon elkezdte frissíteni az alkalmazásaimat, illetve letölteni azokat, amiket legutoljára használtam ezen a rendszeren. Tehát ezt úgy kell érteni, hogy kb 2-3 hete volt fent az akkori 0912-es rom, és arra telepítettem pl. az xPhone alkalmazást, és ezt tegnap egyből leszedte, és frissítette nekem automatikusan a telefon. Ezt ezek szerint valahol eltárolja? Ha igen, hol? mert majd szeretnék csinálni egy tiszta telepítést, nem ilyet, hogy egyből telepítget önállóan...
    (előtte Wiui volt fent, az viszont teljesen tiszta telepítéssel, erre tettem rá a CM10-et - megjegyzem, WIUI-n nem voltak fent azok a programok, amiket leszedett)

    - A wifiknél szintén megvoltak a régi kapcsolatok. Számomra ez is fura, mert kb 3hete volt fent ez a rendszer, akkor Veszprémben felmentem egy wifire. Másfél hete feltettem a WIUI-t, de úgy, hogy visszamentem Froyo-ig, most meg ugye Wiuira CM10, és a wifiknél ott volt az említett... nem tudom, hogyan tárolta el.

    Egyébként egész jól működik most, eddig nem volt vele gondom, memória is elfogadható szinten van (~130Mb), bár az nagyon fájó, hogy a beállítások ennyit zabáljon... :(((
    Amit hiányolok, az az értesítési sávnál az újraindítási illetve kikapcsolási lehetőség. Hogy kíméljem a bekapcsológombot. Wiuiban ez tetszett.
    A Led paraméterezhetősége sem tűnik olyan jónak, vagy csak nem találtam rá a beállításokra. WIUI-ban külön színt adhattam meg elmulasztott hívásho, értesítéshez, és üzenethez, ráadásul színkódok beírásával. Itt is megtaláltam ezt a lehetőséget, de csak két eseményhez tudok rendelni, ráadásul színskálán keressem ki... :( sosem találom el azt a zöldet illetve kéket, ami WIUIban alapból be volt állítva :)
    Hangerő gombra viszont jobban éled, elég egy picit megnyomnom.

    bocsi a hosszú postért!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák