Hirdetés

Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz Heimdallr75 #40281 üzenetére

    Ez egy korrekt hsz. Jó ideje az első ami valóban ide a mélyvízbe való ;) :R

    (#40293) hokins: Ha ondemand akkor az alsó-fölső közt ugrál javarészt.

    ---------------------------------------
    Ma egy jó kis tesztet kapott a Defy. 200km-t navigálva teszteltem hogyan viselkedik ebben a melegben (Polgárnál az M3-ason 40 fok volt :Y )
    Maga az út ismerős volt, ezerszer jártuk már, ma kifejezetten a szélsőséges viszonyok közti teszt volt a cél.
    Egyszer sem dobta el a gps-t, végig korrektül navigált miközben a szélvédő alatt főtt a cucc a melegben. Az akku hőmérséklete kb 59 fokig ment fel és amit a töltéssel kapcsolatban tapasztaltam, hogy kb 50 fok fölött leáll a töltés - gondolom védelmi elektronika ez is mint a teljes lemerülés elleni is.
    Viszont ez volt a max. A 40 fokban sem ment feljebb a hőmérséklete, és a készülék közben korrekten és jól működött. (A Mátra árnyékosabb részeihez érve a szélvédő alatt már nem volt akkora hőség, az akku hőfok 50 alá esett és újra megindult a töltés is - mint ahogy a következőkben említett gyorshűtés teszt után is.)
    A hőfok tesztet semmiféle az autóban levő légkondi nem befolyásolta - mivel nincs a kocsiban ilyesmi :F
    Félúton egy pihenőben fel is kellett magunkat frissíteni hideg vízzel és a Defy is túlesett egy - előre ugyan nem tervezett, de ott hirtelen ötlettől kapott - gyorshűtéses vízállóság teszten is.
    Gondoltam, ha már magunkat hideg vízzel hűtjük a hőség ellen akkor az a Defynek is jól eshet, így egy hátlappal a csap alá tartásos pár másodperces vízhűtéssel lett a készülék hőmérséklete alap állapotba állítva :C
    Mondhatni a készülék még élvezte is a fürdőzést :U

    A teszt mondhatni elérte a célját, mert kiderült a Defy tökéletesen működik extrém hőmérsékleti körülmények közt is. Elérve az ehhez tartozó magasabb üzemi hőfokokat is stabilan és megbízhatóan tette a dolgát.
    És víz sem került a hátlap alá :C
    --------------------------------------------
    A jövősmenős napjaim miatt még nem sikerült rendszermentést csinálnom és az MS2Ginnger 4.0-t tesztelni, de hamarosan meglesz az is ;)

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák