Hirdetés

Aktív témák

  • Csibe78

    tag

    Sziasztok!

    Gondoltam megosztom az élményeimet veletek. Én sajnos pár hete úgy jártam hogy a telom GG üvegje csúnyán be pókhálósodott de még így is használható maradt. Bevittem a T-mobilhoz még garisan, de elhajtottak hogy erre nincs gari és kb. 40k volna a javíttatása...kicsit nevetségesnek tartom, lassan már a telo se ér annyit. Gondoltam megnézem mennyibe kerülne ha én csinálnám meg, mert láttam videót a szét szereléséről a youtubon, és nem tűnt túl komplikáltnak.

    [link]

    Ilyen házat vettem mint a videóban!
    Szóval belevágtam vettem egy tök új GG üveget+ egy teljesen új házat (fehéret) az eBay-en, ha már úgy is szerelni kell akkor legyen új külső! Én 2600Ft-t vettem a GG üveget+4200 a házat (nem után gyártott hanem tényleg gyári). Ma pedig összeraktam. Az üveg csere gyerekjáték mivel nem is csere volt hanem az új ház előlapjába raktam bele az új üveget. az előlapon egy matrica volt amit ha lehúztam alatta volt a gyári ragasztó, csak szépen rá kellett illesztenem aztán egy kis nyomogatás és teljesen olyan mint ha gyári lenne. Aki fél az ilyenektől lehet összeszerelt előlapot is venni persze drágábban. A többi része már azért macerásabb volt azt csak erősebb idegzetűeknek mivel nekem a ház csere miatt a régiből ki kellett vennem mindent és átrakni az újba. A két hangszóró ragasztva voltak elég rendesen, és a vakú ami meg le volt forrasztva a műanyag ami tartotta azt le kellett feszíteni és az új házba átrakni és ott pedig nekem kellet a műanyag tartó lábakat kicsit megolvasztani pákával hogy tartsák a vakut. A többi gyerekjáték, persze kell azért türelem és kis kézügyesség az apró dolgok átpakolgatásához, de egyáltalán nem vészes. a lényeg hogy pár ezer forintból teljesen meg tudtam javítani a saját telomat és tényleg nem ördöngösség, ha nem cseréltem volna házat akkor az üveg csere kb. 30 perc alatt meg lett volna úgy hogy most szedtem szét először a telot. Az ismerősömnek a kijelzője repedt meg úgy hogy leejtette a telot, az üvegnek nem lett baja viszont a kijelző pedig mint a régi kvarcjátékoknál foltokba "belilult"...megrepedt..azt is megrendeltem az eBayen 4000Ft, és még egyszerűbb cserélni mint az üveget.
    Ezeket csak azért írtam le mert gondolom páran már járhattak abba a cipőbe mint én és ha valaki így járt vagy így fog esetleg a későbbiekbe és van egy kis mersze (több mint pénze :D ) az gondolja át. Itthon megkérdeztem a kijelző csak magába 18k (én 4-t vettem) ha más nem már az anyagot megveszi valaki úgy is sokat lehet sporolni. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák