Hirdetés

Aktív témák

  • sinkoneri

    tag

    Sziasztok, olvasgatom itt a fórumot, hogy milyen jo kis ROM-ok vannak és hogy gyors meg szép meg minden és ugye kedvet kap az ember hogy felrakja. Ugyanakkor a kerdés ott motoszkál bennem hogy vajon megéri e a csere? Öszintén szólva kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban hogy ezek a főzött romok hosszabb távon is sokkal jobbak lennének mint pl a gyári froyo. Nyugodtan cáfoljatok meg és szeretném is mert én is az a tipus vagyok aki szeret minden újat kipróbálni, tekergetni, csavargatni a beállításokat.
    Nekem is hasított a telom addig míg nem telepítettem ra ezer programot meg nem lett tele sms el kepekkel meg satobbi. Sokkal fürgébb volt eleinte mint már belakottan. A ROM cserét meg ugye úgy kezditek hogy mindent legyalultok, SD format, aztan megy az ámulat h mennyire gyors. Kérdes hogy mennyi sms, fénykép és alkalmazás van ilyenkor rajta? Azokat is visszateszitek? Meg mennyi ideig haszáljátok míg cserélitek (megunjátok)?
    Nekem pl a wifi-m allandóan szarakodik. Megáll az adatkapcsolat. Kikapcs bekapcs segít de tök unom már. Meg tudom wifi routeren állítsunk csak G-s re vagy csak N-re. de ez se segített és ugye nem mindenhol lehet a wifi routert piszkálni. Viszont azt is olvastam hogy ez a hiba ugyanúgy jelen van pl CM7-en is.
    Bocs ha hosszú voltam.

Aktív témák