Hirdetés

Aktív témák

  • Halo

    senior tag

    válasz Shyciii #3659 üzenetére

    nyugalom, nyugalom.
    vagy pedig vegyétek fel a kék ill. a piros sarkokat ;)
    de szerintem tuti nem ez a cél.

    szóval - az világos, hogy azoknak lenne segítség, akik azért sírnak/fanyalognak, hogy miért nincs, mikor lesz már magyar nyelv benne. Hivatalosan nem valószínű, marad a magyar összefogás :)
    s gondolom az is világos, hogy nem azok fogják lefordítani, akik csak magyarul tudnak...
    Én nem vágom az angolt, a magamra szedett IT-s szótárral elvagyok a szeren, de többre tőlem nem telik, maximum annyi, hogy a lefordított anyagot segítek konyhamagyarra ültetni, így talán nem a magyar IT-seknek lesz lefordítva angolról, akik aztán meg azért sírnak majd, hogy nem találnak semmit meg, mert angolból nem szó szerint lett fordítva :)

    Nekem se 2 perc volt, hogy végignyálazzam a menüket... vettem a fáradságot, és ennyi. Remélem, valaki majd lefordítja magyarra, utána még mindig lehet majd rövidíteni, esetlegesen szétnézni a többi hivatalos magyar androidos gépeken, hogy milyen menüt milyen magyar kifejezéssel illettek - hiszen ha több gyártó is használ egy kifejezést, nem célszerű akkor nekünk egy teljesen új menüponttal előállni. Szerintem.

    A lényeg: vállalkozó szellemű egyének befejezhetnék a fordítás projektet - remélhetőleg idejük és kedvük is van/lesz hozzá :K

    A topicot persze hogy nézem, de az egymásnak beszólásokat nem igazán nézném, kéretik tehát "Beszólás ON!"-nal kezdeni a későbbiekben, vagy marad a privát :)

    Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

Aktív témák