Hirdetés

Aktív témák

  • Imdre

    aktív tag

    válasz #71562240 #31532 üzenetére

    Egy gond van: nem azt magyarázod meg, amire írtam :) . Én a fogyasztásra írtam, nem a gyorsaságra. Tisztában vagyok az android működésével, nem ez a gond. Erre írtam, hogy ettől függetlenül jó a fogyasztás.
    De! A tasker progiknak sem látom értelmét, hiszen amit kilövök, gyakorlatilag azonnal újraindul. Újraindítani a telefont állandóan? Talán a gyomlálásnak láttam volna még értelmét.
    Talán félreértés is adódott az írásomból. Mint írtam alapvetően jó volt a CEE, volt hogy hetekig jól működött, de a bosszantó, hogy amikor kellene gyakorlatilag néhány percre teljesen szétesik (nálam a mokee is ezért repült - bár ott elég volt egy híváskor teljes fagyás). És ezt rendszertelen időközönként csinálta (volt, hogy hetekig semmi, aztán naponta többször (és itt esik ki a Cache-elés kérdése).
    De mint írtam rengeteg dolog befolyásolja a rom helyes működését.
    Nálam nem ment jó hosszútávon a CEE (de sok főzött rom sem), ezért váltottam. Örülök, hogy nektek jól megy, valószínűleg én sem váltottam volna, ha elégedett lettem volna vele. Egyébként a Defy+ topikban is egyre gyakoribb ez a belassulás jelenség.

Aktív témák