Hirdetés

Aktív témák

  • Imdre

    aktív tag

    válasz bruti01 #31518 üzenetére

    Én is meg tudom erősíteni, hogy a CEE egy idő után gyakorlatilag úgy belassul, hogy a falhoz tudtam volna vágni. Egyetlen jó tulajdonsága, hogy keveset fogyaszt. Az okát nem értem, hiszen 50-60MB a szabad Ram. Gyakorlatilag ezért sem térek vissza froyo-ra! Talán a SEA más, talán megerősíti egy olyan valaki, aki folyamatosan használja hetek/hónapok óta. Néhány napból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni szerintem. Úgy néhány kivételtől eltekintve mind szuper volt, de az idő mindig kíszűrte a hibás rom-ok nagy részét - NÁLAM.
    Ezért is tekintek kételkedő szemekkel azokra, akik fél(!!!) órai használat után hibátlannak minősítenek rom-okat. CEE-t két hónapig használta, alapvetően jó volt, de a lassulásaival az agyamra ment, és biztos hogy nem térek vissza rá. Az is igaz, hogy a főzött rom használatával is sokáig szívtam, de most úgy látszik beáll a dolog. Nem kell (a CEE-vel ellentétbe) naponta újraindítani és eddig pár apró hibától eltekintve kiválóan működik harmadik hete!
    Lacopapi szavaival élve (remélem nem haragszik meg érte) nekem ez a biztos pont, amihez visszatérhetek.
    Nade hosszú kísérletezgetések és tapasztalat után egyértelművé vált számomra hogy bizony az app-ok is döntően befolyásolják a rom-ok működését. Véleményem szerint legalább annyira, mint a telefonok hardverének "különbözősége". És hogy ezt mire alapozom? Én nemrég szűrtem ki egy olyan app-ot, ami egyértelműen felelős számos hibáért (különböző rom-ok esetében is). Gondoljatok bele: hány programnak van rendszergazdai hozzáférése, teljesen egyszerű program kér mindenféle engedélyt olyan dolgokm használatához, amihez gyakorlatilag semmi köze! Valamint hozzátartozik a "teszteimhez", hogy 20-30 telepítésen vagyok túl "tiszta" alap nélkül, és a rendszerem egyre stabilabb. Ha nem volt jó a rom, akkor teljesen mindegy, hogy hogyan telepítek.

    Természetesen nem akarom senki kedvét elvenni egyetlen rom-tól sem. Használja a számára megfelelőt, de tudomásul kell venni, hogy tökéletes rom nincs, és NEM is lesz! űennek rengeteg oka van. És egyetértek egy előttem szólóval: nehéz úgy építkezni a főzött rom-ok területén, hogy egy korábbi rom alapjaira kell építkezni. Kíváncsi volnék milyen lenne pl., egy WIN8, ha egy WIN97 alapjaira épülne és kulcs dolgokat nem lehetne változtatni.
    Bocsi a hosszú....

Aktív témák