Hirdetés

Aktív témák

  • domerator

    veterán

    válasz Shyciii #31122 üzenetére

    Ennek a megítélésében jókora rész szubjektív, a többiben meg a füles, a hallgatott zene (annak eddig megszokott hangzása) és a lejátszó játszik szerepet.

    Nálam valahogy úgy alakult a dolog, hogy először a standard playerekkel próbálkoztam (gyári, miui, mort, winamp, mixzing, player pro, stb) aztán jött a neutron és vitt mindent a sokkal pontosabb, definiáltabb hangképével. A legutóbbi "tesztalany" az n7 volt, ami paiban volt a neutronnal, nagyon jó a hangzása szintén.

    A beats jelenleg olyan szintre tornázza fel a hangképet, mint a neutron és ez nekem nagy szó. Én nem hallom annyira a sztereó széthúzását, ellenben ugyanazt a pontosságot mint a neutronnál, a hangok (rendes hangszerek esetében a hangszerek) jobb szeparáltságát, a mélyek határozottságát, a magasak szétválását és (talán pont ezek miatt) jobb dinamikát tapasztalok.
    Régóta van fenn az sd-n egy válogatás vagy 100 darab vegyes zenéből összerakva... ismerem mint a tenyeremet ahogyan eddig szóltak, tudok viszonyítani... de még egyszer mondom, ebben rakás szubjektív megítélés is benne van.

    --------------------------------------------------

    (#31124) fgo

    Rebootolsz recoverybe és ugyanúgy, mintha romot tennél fel kikeresed hogy "install zip from sd card, megkeresed ezt a zipet és rányomsz.

    [ Szerkesztve ]

    Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Aktív témák