Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AxBattler

    félisten

    Megint támad a Jonsbo, micro ATX fronton! :)

    Jonsbo N4 Black / White - gyári oldal, Guru3D.com
    A termékoldal alapján egy nagyon praktikus, mégis kompakt HTPC / Home NAS házat kapunk, mATX alaplap méretben, low profile magassággal, 6+2db HDD fiókkal, szellős kialakítással, fa berakással.

    286mm(W) * 300mm(D) * 228mm(H) méretével elférhet a TV alatt, de szekrénybe is helyezhető, 1db 120mm-es ventilátora viszont csak a HDD-ket hűti, a többi komponens a rácsozat biztosította légáramra, ill. saját magára számíthat.
    [FYI: a gyártó oldalán immár külön lapot kaptak a NAS házak.]

    Jonsbo Z20 Black / White / Orange-Black / Orange-White / Pink-Black / Pink-White
    A Jonsbo a C-sorozat mellett is folytatja a nagyon kompakt mATX házak gyártását!
    Ezúttal egy ablakos, füles, rácsos, szög egyszerű felépítésű, mégis nagyon praktikusnak tűnő szerkezetet dobott a piacra, szokatlanul széles színpalettában - mintha a Metis / Styx termékvonalak babérjaira törnének, nagyon helyesen (ha már a Raijintek elengedte amazokat).

    382mm(D) * 198mm(W) * 335mm(H) méretben érkezik (lábakka, fogóval, mindennel együtt), max. 363mm hosszú VGA-t képes elnyelni, valamint több HDD-vel is elláthatjuk, és max. 4db 140mm-es venti fér el benne alul/felül + hátul egy 120mm-es - utóbbiakat (HDD-k + ventik) rendkívül sokféleképpen variálhatjuk, érdemes ránézni a gyári oldalra!
    A kábelmenedzsmenttel viszont lehetnek gondok, nem úgy tűnik, hogy az alaplapi tálca alá bármi elférne.


    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

Új hozzászólás Aktív témák