Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Rick4 #55879 üzenetére

    Oké, vitaindítónak szántam a javaslataimat.
    Én pl a kisgépemet is párhuzamosan 2 monitoron, 3-4 megnyitott böngészővel és böngészőnként 30-40 tabbal használom, ahogy a cégnél minden irodista is lusta bezárogatni a dolgokat, ott van leterhelve a ram mindenkinél, feleslegesen, de lassítja a gépet.

    A 2x4 GB felépítés azért kellhet, mert tényleg van amikor az a kevéske plusz ami a dual channelben van beleszámít a felhasználói élménybe. Nem azt kell nézni hogy Neked megfelel, Te együtt tudsz élni valamivel, hanem hogy a röcögéseket nem szeretik az emberek. Engem nagyon irritál.
    Ha lenne 2x2GB akkor azt javasoltam volna próbaképp, aztán ha nem elég cserélni 2x4-re, de annyival egyszerűbb eleve 2x4-et szerezni jelenleg, nem akkora költség az 1x4-hez képest.

    Az integrált procis lapot a kérdező igényeihez mérten említettem meg, mert bizony a kérdése alapján úgy látom nem nagyon szerelt korábban, tehát igazából a legjobb lenne neki egy előre szerelt gép ajánlása, de azok feleslegesen drágák, míg a proci belerakását el lehet azért szúrni.
    Árakat ilyen szinten már nem néztem, de szerintem minimum 5 ezres szériás "J" proci alá manapság nem szabad adni a trendeket figyelve.

    Eleve mini-itx topicban kérdezni már eleve nem a legolcsóbb kategóriát jelenti, arra mATX alaplapot kell nézni, de akkor meg nem mini-itx házikó, hanem nagyobb, ami már "nem szép", ezért feltételeztem hogy mini-itx méretet keresünk.

    A winfos gyorsabb felhasználói élményt biztosít menet közben is(nem csak betöltéskor) ha SSD-ről futtatod, valahol legmélyen konkrétan leellenőrzi a gépedet és direkt belassítja a rendszert. Nevezhetsz konteó hívőnek mert most nem fogok eredményeket idehozni, de tapasztaltam.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák