Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wohme

    tag

    válasz PROTRON #53702 üzenetére

    XPEnologyval szeretném majd futtatni. SSD-ből melyik márka lehet az ajánlott egy ilyen üzemre?

    Ha jól értem a HDD-re a javaslatod, hogy kettő darab menjen RAID1 konfigurációban? De ha lesz egy távoli biztonsági mentésem, ami automatán menti mondjuk naponta az adatokat, akkor nem egy kicsit túlzás a 2 lemez a fő gépre? Lehet valami felett elsiklok, azért is kérdezem, hogy milyen előnyöm származhat még ebből konkrét példával. Kritikus, azonnal szükséges adatok nem lesznek, amikre meghibásodás esetén ne tudnék várni.

    Tápokra visszatérve már egy ideje nézegetem őket és szinte naponta emelkednek 100 Ft-okkal az árak (köszönhető mondjuk az elszálló forintnak is), elég túlárazottak, így nehéz megmondani, hogy ár-értékben mi is lehet a jó megoldás.
    INTER-TECH Mini-ITX Pico 160 PSU + ACDC12120 12V/10A/120W tápegység = 18.600 HUF
    Chieftec 120W CDP-120ITX - 19.100 HUF szállítással

    Ugyanolyan árban vannak tehát. A Chieftec, mint laikus azért tűnik szimpatikusabbnak, mert egy csomagban van a táp az adapterrel és nem ismeretlen a márka.

    A helytakarékosság annyira nem triviális a táp szempontjából, inkább a csendesség és a hatékonyság. Ha ezekkel a feltételekkel egy ATX táp tud versenyezni a fenti panelekkel, akkor szívesen azt választom.

Új hozzászólás Aktív témák