Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16939776

    törölt tag

    válasz megema #39960 üzenetére

    -Szétszegecseled a házat. Azokat az éleket amelyek végigfutnak egymáson, kihúzod vékony réteg szilikon ragasztóval, összeszegecseled.
    -A Lemezeknek (lehetőleg külön hogy ne interferáljanak) készítesz tálcát ami vízszintes síkban engedi kitérni a lemezt(ebben az irányban produkálja a lemezmotor a rúgásokat), függőlegesben minimálisan. Erre nagyon jó minőségű szilikon tüske a legalkalmasabb, mert nem öregszik el, és nagyon jól csillapítja a rezgést. A táp, jel kábelezést is úgy kell megoldani hogy legyen bőven ráhagyás, szabadon mozoghasson, ne tudja átvinni a rezgést, a környezetnek.
    -A ház összefüggő sík felületeit (ahol nincs sűrűn besajtolva merevítő borda a lemezbe) beborítod olaj-és benzinálló 2-3mm-es gumi lemezzel.

    Gumi csík a két pelenka lemez között, az energia átadást fogja segíteni, valami elkezd majd rezegni a házban/házon attól az energiától amit az átad. Ha azt a valami-t megszünteted mint "energiafelvevőt" akkor megint a betáplálás (HDD) környékén fog valami rezegni, és így tovább...
    Így nagyon sok időt el lehet vele tölteni, amit írtam azzal látszatra sokkal több a munka, de első bekapcsolásra működik. :)

    (#39965) energy4ever: Nagyon tetszik, a kitartásért szintén jár poros pont :R

    Alul az 120-as vagy 140-es venti? milyen típus az, ami bírja zajosodás nélkül a rotorral lefelé való üzemet?!

    Noctua?

    (#39969) Melorin : 3

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák