Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petir

    senior tag

    Sziasztok!

    Szeretnék feljebb lépni a ranglétrán , jelenleg egy router szolgál ki mindent és úgy gondoltam össze kéne rakni egy itx kisgépet rá egy freenas-t és jóval gyorsabb lenne minden a routeren jelenleg egy 2,5"-os 1TB-os Samsung vinyo csücsül :) tehát merevlemez nem kell .
    A probléma ott kezdődik , hogy olvasgattam az itx gepekkel kapcsolatban és lila köd van a fejemben :D egy asztalit bármikor összerakok de itt ahogy látom másrol van szó.. És ezért fordulok hozzátok egy gyors összegzés
    Mire kell? FTP , Webszerver , torrent ,SAMBA, ssh , vpn-t a router megoldja nagyjából ezek az igények később ha esetleg jobban belerázodok a linuxba lehetséges , hogy a freenas-t leváltja server alapu linux op rendszer.Egy forumtárs baráti körben összerakott egy gepet de ki szeretnem kerni a velemenyetek , hogy jó e ez a konfig , illetve én a házon változtatnék nem tetszik illetve szeretném ha 3,5" - os szempontbol is kompatibilis lenne.
    Tehát a konfig
    Lap+Proci 20K
    ram 5K
    Ház 11K

    A ház mint írtam mindenképp cserés... Erre szeretnék ötletet! Mit tudnátok ajánlani , illetve magarol a konfigrol mi a véleményetek ez így 36 K lenne ami egész vállalható ár.

    Köszönöm előre is a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák