Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • korpicschess

    veterán

    Sziasztok!

    Pár kérdés:
    Azthiszem úgy döntöttem, hogy bár nem akarok nagyobb motort, de azért nem adom el ezt sem, néha-néha jó motorozni vele, igazából szeretem, egy Aprilia RX50-em van, az legalább 2006-os (2008asként vettem, de szerintem 2006-os), a Derbi blokkos már.

    Jelenleg nem túl biztonságos állapotban van: rossz gumik, hátsó fékből kifolyik a fékolaj.

    Kérdések:
    -ha főleg aszfalton, néha földes úton van használva, akkor milyen gumit érdemes rá vennem? Valaki tud konkrét, nem túl szar, de nem túl drága típust mondani?
    - Fékhez alkatrészt honnan lehet szerezni? Anno nem tudta megcsinálni a szerelő, úgy rémlik a fékmunkahengerrel van a probléma. (vagy másik szerelőhöz vigyem? ők azthiszem hivatalos Aprilia szerviz voltak, de csak 40k-ért cserélték volna kompletten.)
    - másik kérdés, hogy a sebességmérő szétcsúszott valahol, anno visszarakták és utána jól ment, viszont megint szétjött egy padka után, viszont fogalmam sincs, hogy hol kéne megnézni, hol jöhetett szét.

    Időm sajna nem sok van rá, ritkán van használva nagyon a motor, de akkor még feccölnék bele egy kis pénzt, aztán jó lesz vagy 10 évig, mert motorikusan eléggé pöpec.

    Még egy dolog, ha valaki eddig eljutott az olvasással: eléggé dombos területen lakom, és visszacseréltettem gyári fogszámúra az első lánckereket, így a végsebesség nem túl jó, 80 körül lehet a digitális órája szerint, cserébe felmegyek vele bárhova könnyen, viszont 1-es sebesség pl nagyon rövid. Egy Leo Vince V6 van rajta, nem állítottak utána semmit. Lehet esetleg valahogy másik lánckerékkel és hangolással jobb végsebességet elérni?

    Köszi előre is srácok, bocsi a sok buta kérdésért.
    :R

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Új hozzászólás Aktív témák