Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • defter

    csendes tag

    sziasztok!
    A tanácsotokat kérném, mert megzavarodott a routerem, és nem értem miért. persze lehet alapból elrontottam valamit. Másik fórumon már próbáltam segítséget kérni, onnan másolom be:

    ''nemrég vettünk linksys wrt54g , sikerült is bekonfigurálni. Itthon két asztali számítógép van és egy laptop.
    Az egyik gépre közvetlenül kapcsolódik. Mindez az eneleten van, és a laptoppal, pedig a földszinten lévő nappaliban akarunk netezni. A furcsaság az, hogy eddig teljesen jó volt a jelerősség, ám most lent már nem jó.
    Mi lehet a gond?
    Érdemes egyébként megbolygatni a router beállításait? Tehát például az alapIPcímét átállítani? Eddig, minden teljesen automatikusan ment, csak jelszavasra állítottam (és a gépeknek fix ipcímet).
    És még egy: A merevlemezeket, hogy lehet hálozaton megosztani? Úgyanúgy windows varázslóval? Korábban a két gép kábelen volt összekötve és (tán??) annak ''maradványaként'', az egyik gép látja a másik vinyóját, de fordítva nem.
    A segítséget előre is köszi''

    kérlek nézzétek el, hogy abszolút kezdő vagyok ebben a témában. Próbáltam utánaolvasgatni, de nagyrészt érthetetlen volt számomra, illetve nehezen találtam olyan információt ami konkrétan nekem kell.

Új hozzászólás Aktív témák