- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
colossal89 #5 üzenetére
Na kipróbáltam, és ugyanúgy visszaesett az órajel, viszont a teljesítmény jelentősen javult.
De tesztelgettem tovább:Tesztkörülmények:
IGP állandó 719MHz-re van állítva
Váltható grafikus rendszer globális beállításokban teljesítmény maximalizására van állítva
Dirt3 ultra beállításon ablak nézetben (hogy lássab az AMD system monitort) benchmark tesztet futtatvaDual graphics: Ki
vision engine-ben nagy teljesítmény: átlag 17 fps, GPU 400MHz állandóan, maxon, IGP csak zötyög
vision engine-ben energiatakarékos: átlag 13 fps, GPU 300MHz állandóan, semmit nem csinál, IGP maxonDual graphics: Be
vision engine-ben nagy teljesítmény: átlag 13 fps, GPU induláskor 975MHz, játék alatt 400MHz, maxon, IGP csak zötyög
vision engine-ben energiatakarékos: átlag 13 fps, GPU 300MHz állandóan, semmit nem csinál, IGP maxonfura eredmények. persze nem így szoktam használni, de teszthez gondolom az ilyen körülmények kellenek.
még BF3-mal szerintem kipróbálom, mivel annál fel szokott ugrani a Dual Graphics ikon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Üzleti vita és megbeszélés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest