Hirdetés

  • Már elstartolt az AMD nyári játékpromóciója

    ph Ezúttal a Navi 32 XL és XT GPU-val szerelt videokártyákhoz kaphatunk két, tavaly megjelent programot, amiket egy négyes listából válogathatunk ki.

  • Elnéztük a mai dátumot

    ma Nem holnap, ma mutatkozik, pontosabban mutatkozott be a HTC U24 Pro, csak elnéztük (mármint én) egy nappal a dátumot.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz #59070464 #11876 üzenetére

    Egy-két tény és pár szempont, amit érdemes lenne figyelembe venned, a számodra megfelelő SSD kiválasztásához.

    A gyakorlati felhasználás szempontjából mindhárom SSD ugyanolyan, vagyis a Windows használat, programok megnyitása terén nem tapasztalható eltérés, még különböző tárterület esetén sem. LINK

    A különbség az írási terhelhetőségben, és a garanciaidőben van.
    Az írási terhelhetőség függ a használt chipek típusától, és az SSD méretétől is.
    A 830-as, és a 840 Pro MLC-s, a 840 sima pedig TLC-s ( SLC, MLC, TLC – Mit jelent?, a Pro-ra 3 év helyett 5 év garanciát adnak.

    Ha rendszernek, és játékok futtatására kellene SSD, akkor szerintem az MLC-s 128 GB-os 830-as lenne a legjobb a három közül, de sajnos az már nem nagyon kapható újonnan.

    Itt az aprón láttam pl. új Intel SSD 520 180 GB-os SSD-t 30-ért, amely nagyon megéri , ha megvan rá a számla és az 5 éves garancia jegy....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák